≫ 

Zvezde otkrivaju kako da osvojite muškarca jednim potezom

Možda zvuči nemoguće, ali samo jedan potez je potreban kako biste zavele muškarca iz svakog horoskopskog znaka

  • 0

Ako želite da osvojite muškarca, njegov horoskopski znak otkriće vam šta tačno morate da uradite kako bi se istog trenutka zaljubio u vas.

 

Evo zašto sam spavala sa oženjenim muškarcem - i šta sam iz toga naučila

 

Poznate lepotice ljudi ponižavaju zbog ovih fotografija - umesto da im tapšu

 

Ovan

 

Biće vaš istog trenutka ako mu predložite da provedete odmor ili barem vikend u prirodi.

 

Bik

 

Dodirujte ga, ali ne samo na seksualan način. Češkajte ga, masirajte ga i pružite mu masažu. Bikovi čeznu za dodirima tako da će čak i vaša ruka na njegovom ramenu učiniti čuda.

 

Blizanci

 

Znate koliko uživate kada izađete samo sa drugaricama, a vaš muškarac će biti još srećniji ako ga pustite da izađe sa svojim drugarima. Ponekada mu je potrebno da odgleda utakmicu u muškom društvu.

 

Rak

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Recite mu da je potpuno u redu da vam kaže sve što mu je na umu i otkrije vam sve one stvari koje ga muče. Potrebno mu je da zna da se nećete okrenuti protiv njega ako vam pokaže svoju ranjivu stranu.

 

Lav

 

Lavovi vole kada su viđeni, pogotovo ako je pored njih skockan partner. Osvojićete ga istog trenutka ako pri izlasku obučete haljinu za koju znate da je obožava - iako možda vama i nije najomiljenija.

 

Devica

 

Device znaju da su savršene i da mogu da reše gotovo svaki problem, ali isto tako, imaju i trenutke kada im samopouzdanje nije na nivou - baš kao i svi ostali. Možda vam nikada neće rećim ali bi najviše voleo da mu ponekada uputite neki kompliment kako bi mu samopouzdanje poraslo.

 

Vaga

 

Ako uđete u svađu, pokušajte da sagledate stvari i iz njegove perspektive i pokažite razumevanje. Nemojte se odmah sukobiti sa njim u vezi sa njegovim manama i krenuti da listate sve dokaze koji govore da greši. Stavite se u njegove cipele.

 

Škorpija

 

Vaš muškarac bi voleo kada biste mu posvetili svu pažnju, ne stalno, ali s vremena na vreme. Isključite sve uređaje, prestanite da mislite o svemu što morate da uradite sutra i foksuirajte se samo na njega.

 

Strelac

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Pokažite mu da su njegove potrebe podjednako važne i vama i prihvatite njegove ponekad čudne planove. Izađite iz svoje zone komfora i probajte nešto što nikada ne biste probali ili uradite nešto krajnje neočekivano i drugačije.

 

Jarac

 

Platite račun. S obzirom na to da je Jarac, verovatno želi da plati sve. Zato ga izvedite negde i platite račun. Pokažite mu da možete da izađete na kraj sa finansijama i da niste u vezi samo zbog njegovog novca. To će mu biti neverovatno seksi.

 

Vodolija

 

Najbolja stvar koju možete da uradite jeste da imate sopstveni život i budete nezavisni. Pokažite mu da želite da budete sa njim, ali da vaša sreća ne zavisi od njega jer možete sami da se brinete o sebi.

 

Ribe

 

Možda slanje cveća i bombonjere izgledaju kao kliše, zato promenite malo stvari i vi budete ti koji će praviti velike ljubavne gestove.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA