≫ 

HOROSKOP ZA 22. JANUAR: Blizanci, budite uporni, isplatiće se! Rakovi, danas se okrenite prijateljima!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Moguće je da niste u sasvim prijateljskom okruženju kada su u pitanju vaše kolege. Pripazite se pogrešnih informacija. Dan je veoma povoljan za nova dešavanja na polju ljubavi. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji. Smanjite stres i nervozu.

BIK

Nije povoljan dan za potpisivanje bilo kakvih dogovora vezanih za posao. Najbolje je da preskočite važna dešavanja. Prija vam flert i uživate u pažnji koju dobijate od osobe koja vam se dopada. Pred vama je zanimljiv dan. Grudni koš bi vam mogao biti osetljiv.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Ukoliko želite da ostvarite poslovni uspeh, važno je da date sve od sebe. Nikako nemojte da odustajete. Moguće je da će vam se desiti sasvim slučajno i spontano poznanstvo sa osobom koja će vam postati jako važna. Vodite računa kada je u pitanju jetra.

RAK

Ukoliko budete slušali svoju intuiciju nećete pogrešiti. Nalazite se pred veoma važnim poslovnim odlukama. Svakodnevnica u braku nije uvek jednostavna. Ipak, zajedno sa partnerom se trudite da sve prevaziđete. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

LAV

Dolazite i do nekih važnih i novih informacija koje bi mogle da budu presudne za razvoj situacije na poslovnom planu. Očekuje vas veoma lep i zanimljiv dan koji ćete provesti u zagrljaju voljene osobe. Čuvajte se mogućih upala.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Stvari koje vas muče ćete rešiti po kratkom postupku. Nemate vremena, a ni živaca za odugovlačenje bilo koje vrste. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa novom osobom koja dolazi preko vašeg kruga prijatelja. Prolazna gavobolja.

VAGA

Samo nastavite sa dobrom taktikom koju sprovodite već neko vreme. Na pravom ste putu ka uspehu. Prijaće vam zajednički izlazak sa voljenom osobom. Potrebno je da se malo opustite i da promenite okruženje, da izađete iz kuće. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Imate utisak da nije baš sve onako kako ste planirali. Plašite se da vam neke prilike ne izmaknu... Ako budete iskreno razgovarali sa voljenom osobom, moguće je rešavanje problema koji vas muče. Budite sasvim otvoreni. Unutrašnji nemiri vas muče.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Ne preporučuje se saradnja sa osobom rođenom u znaku Blizanaca. Trenutno niste na istoj talasnoj dužini. Previše ste grubi prema voljenoj osobi što ne može da donese pozitivne pomake za vašu vezu. Polako se udaljavate... Bolovi u grlu i problemi sa sinusima.

JARAC

Najbitnija dešavanja se sada odigravaju na vašem polju finansija. Neće sve baš biti u skladu sa vašim očekivanjima. Današnji dan vam može doneti neka razočarenja... Ne osećate se baš najbolje i niste zadovoljni situacijom. Prijala bi vam dijeta.

VODOLIJA

Niste fokusirani na posao. Možete veoma lako napraviti manje propuste. Pokušajte da se naterate da ozbiljnije shvatate svoje obaveze. Niste dobili ono što ste očekivali od voljene osobe. Jako ste nezadovoljni i priželjkujete kraj veze. Veoma ste razdražljivi.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Moguće je da imate neke “neprijatelje” ili veoma jaku konkurenciju sa kojom ne možete sasvim lako da izađete na kraj. Nije vam lako da pokažete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada jer imate unutrašnje nesigurnosti. Mogući problemi sa glavoboljom.

Astrolog: Ruža Ružanović

Proverite koja strana mozga vam je aktivnija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA