HOROSKOP ZA 26. JANUAR: Vage, procvetaćete finansijski! Blizanci, nemojte da trpite nepravdu!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Otvara vam se mogućnost da ispunite svoje snove. Dolazite do napredovanja i ispunjenja svojih ambicija. Niste posvećeni voljenoj osobi jer vam je sada prioritet posao, ali ne brinite - ona će imati razumevanja za vas. Povedite računa o svojim zubima.

BIK

Putovanje koje planirate će vam doneti veliki uspeh na poslovnom planu. Prati vas velika sreća! Uživate u neobaveznim poznanstvima i flertu. Možete da očekujete zanimljivu situaciju na polju ljubavi, iako još ne želite ozbiljnu vezu. Odlično se osećate.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Stabilizuje vam se polje finansija i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete sasvim povoljnu situaciju. Moguće je da neku ljutnju i bes držite u sebi, a to nikako ne može da izađe na dobro. Nemojte da trpite. Čuvajte urinarni trakt.

RAK

Očekuje vas sklapanje ugovora koji će vam biti jako važan. Potrudite se da napravite ozbiljne poslovne planove. Ukoliko ste planirali brak ili venčanje, danas je veoma povoljan dan za to. Obavezaćete se na duže staze u budućnosti. Sklonost ka iritacijama.

LAV

Jako vam je važno da se pokažete u najboljem svetlu kada se nalazite u poslovnom okruženju. Dajete sve od sebe i veoma ste vredni. Malo vam je dosadno da non stop slušate iste priče koje za vas ima voljena osoba. Trenutno ste malo osetljiviji.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Imate dosta slobodnog vremena i ne brinete previše o poslu. Ono malo obaveza što imate ćete brzo završiti. Razgovor sa osobom koja vam se dopada vodi u željenom pravcu. Možete da se nadate pozitivnoj i uzbudljivoj atmosferi! Odlično stanje na ovom polju.

VAGA

Očekuje vas poboljšanje ako se bavite privatnim poslom. Konačno dolazite do većeg profita i boljih uslova. U bračnim vodama je trenutno manje zahlađenje. Ipak, ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme. Stomak vam je prilično osetljiv.

ŠKORPIJA

Lako ćete ubediti saradnike da poštuju vaše interese. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji na ovom planu. Znate šta želite i zbog toga delujete malo tvrdoglavo. Ali u suštini, samo imate jak karakter i ne odustajete od svojih principa. Izbegavajte cigarete.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Materijalna situacija će se značajno poboljšati. Možete da očekujete veoma važna, sudbinska rešenja na ovom planu. Nećete imati veće promene na polju ljubavi. Stanje je takvo kakvo jeste, iako niste preterano zadovoljni. Skloni ste gojenju.

JARAC

Teško vam padaju neke promene i imate osećaj da polako gubite snagu. Ne brinite, brzo ćete povratiti svoj autoritet. Imate utisak da je situacija teža nego što zapravo jeste. Biće vam potrebno neko vreme da sagedate stvari sa vedrije strane. Umorni ste.

VODOLIJA

Moguće je da imate kreativnu blokadu i da ne možete da se setite nekih novih rešenja. Polako, ne žurite nigde. Zatvorili ste se u sebe i voljena osoba ne može da dopre do vas. Nije vam baš sjajna situacija. Nesanica vas muči.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Očekuje vas prilika da obnovite staru saradnju sa osobom sa kojom ste ranije imali zajednički posao. Udvara vam se osoba koju ste upoznali preko kruga prijatelja. Niste sigurni da li da joj pružite šansu da vam se približi. Bez većih problema na ovom planu.

Astrolog: Ruža Ružanović

Proverite koja strana mozga vam je aktivnija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA