≫ 

Oblik i punoća usana otkrivaju aspekte vaše ličnosti: Otkrijte kom tipu pripadate

Testirajte se i saznajte šta enterijer vašeg doma otkriva o vašem karaktetu, a možete da naučite i kako da napravite originalnu boho ogrlicu

  • 0

Ove srede "Srpski telegraf" poklanja dodatak "Žena" u kojoj možete da saznate kako da procenite nečiju ličnost na osnovu oblika usana. Dakle, usta ne samo da služe za govor i unošenje hrane, oblik i punoća usana mnogo otkrivaju o aspektima ličnosti osobe, kao i o njenom odnosu s prijateljima, partnerom i porodicom.

Puca vam koža na rukama od hladnoće? Evo kako da rešite problem!

Mnoge poznate dame imaju karakterističan oblik usana. Glumica Džulija Roberts svojim osmehom i širokim usnama godinama pleni, a ono što je karakteristično za nju jeste talenat i njena odanost i odgovornost prema profesiji kojom se bavi.

Mnogi američki stručnjaci ispituju povezanost ličnosti sa oblikom usana, upoređujući određeni oblik sa osobinama holivudskih lepotica. Saznajte kojoj grupi usana pripadate i kakav je vaš odnos sa drugima bez ijedne reči, već čitanjem sa usana.

Takođe, možete da vidite i kakve su poznate dame na osnovu ovih kriterijuma, ali i kako da procenite ličnost na osnovu oblika lica ili boje očiju...

Foto: Promo Foto: Promo

Možete da pročitate i sve o važnosti ženskog orgazma, kao i koliko je on važan za opstanak braka ili veze.

Astrolog Vladimir Vlajić napisao je uporedni horoskop za Vodoliju i otkrio koji znakovi su najbolji partneri za ovaj znak...

Testirajte se i saznajte šta enterijer vašeg doma otkriva o vašem karaktetu, a možete da naučite i kako da napravite originalnu boho ogrlicu.

O tome kako da napravite zaštitni balzam za usne, kao i zašto su komplikovane žene magnet za muškarce, čitajte u dodatku Žena u okviru današnjeg izdanja Srpskog telegrafa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA