AKADEMIJA PURITY: Upoznajte Akademiju za estetiku i kozmetologiju PURITY! (FOTO)

Zahvaljujući profesionalnom sistemu rada Akademija Purity je deo mnogih televizijskih projekata, modnih revija, muzičkih spotova, filmova i predstava

  • 1

Sistem obrazovanja američkog York univerziteta i Izraelskog fakulteta za medicinsku kozmetiku nudi najsavremhiji program sticanja znanja i veština iz oblasti estetike i kozmetologije. Pored stručnog obrazovanja nudi mogućnost zapošljavanja u zemlji i inostranstvu. Trogodišnje i četvorogodišnje studije usmerene su na oblasti make up-a, wellness-a i kozmetologije. Diplome su licencirane i međunarodno priznate od američkog York univerziteta i Izraelskog fakulteta za medicinsku kozmetiku.

Akademija Purity pruža preko 50 stručnih obuka i specijalizacija. Svaki studijski program kao i kursevi raspolažu profesionalnim kadrom uz pomoć kojeg ćete postati samostalniji i spremniji za budući posao. Zahvaljujući profesionalnom sistemu rada Akademija Purity je deo mnogih televizijskih projekata, modnih revija, muzičkih spotova, filmova i predstava. Naši studenti i polaznici kurseva svakodnevno su make up i hairdressing podrška na javnim skupovima.

Znanje koje dobijate kroz studije i obuke uvek će biti tražena i dobro plaćena, posao nećete morati da tražite već će sve biti u vašim rukama. Akademija takođe pomaže svakom svršenom studentu u započinjanju sopstvenog posla. U okviru Akademije postoji prodavnica u kojoj se nalazi celokupan asortiman kozmetičkih proizvoda koji su neophodni za profesionalni rad.

Foto: Promo Foto: Promo

Dvadeset elemenata nege lepote učiniće vas najkonkuretnijim stručnjakom u Vašoj geografskoj regiji. Spojem medicine, umetnosti, zanata i mnoštva praktične nastave koju Akademija obezbeđuje, bićete sigurni u sebe i svoje znanje, vladaćete tržištem. Bavićete se lepim zanimanjem, bićete okruženi lepotom i pozitivnim ljudima.

Foto: Promo Foto: Promo

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju "Purity" stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje Bachelor diplome York Univerziteta.

Foto: Promo Foto: Promo

Ukoliko ste zainteresovani da sarađujete sa Akademijom Purity posetite sajt www.kozmetika.edu.rs kao i Facebook stranicu  https://www.facebook.com/akademijapurity.zvanicniprofil/ i informišite se o svim mogućnostima vezane za studijske programe i kurseve, ili posetite akademiju na adresi Dimitrija Tucovića 105, Zvezdara.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тутор

    25. januar 2017 | 11:05

    И министар војни има неку академију.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA