Horoskop otkriva da li je u pitanju ljubav, ili samo želi seks

Ako niste sigurni da je u pitanju ljubav, ovo su stvari koje će vam otkriti o čemu se tačno radi

  • 0

Zvezde mogu da vam pomognu da vrlo lako otkrijete da li je u pitanju ljubav ili samo pokušava da vas odvuče u krevet, a sve što je potrebno jeste da pratite kako se ponaša.

Ova tri horoskopska znaka su nezasita u seksu! Da li ste i vi među njima?

Sa ovim horoskopskim znakovima ne ulazite u vezu ni za živu glavu jer je raskid neminovan

Ovan

Postaraće se da vas uključi u sve svoje aktivnosti i rado će vas pitati za vaše mišljenje kada u životu naleti na neki problem. Neće se pretvarati da je zainteresovan za vaše mišljenje, već će ga zaista saslušati.

Bik

Bićete mu najseksi kada se ponašate prirodno. Možda ćete gledati televiziju, čitati knjigu ili se smejati videu koji ste upravo odgledali na Jutjubu - a to će vam i jasno staviti do znanja.

Blizanci

Foto-ilustracija: Foter/Leda Carter Foto-ilustracija: Foter/Leda Carter

Možda ćete povremeno razmeniti po koju seksi poruku, ali ćete uglavnom imati duge razgovore na brojne interesantne teme. Sati će prolaziti u razgovoru i on neće pokazivati znake dosade.

Rak

Kada vam ovaj znak da kompliment, neće govoriti samo o fizičkim atributima - već će spominjati i vašu inteligenciju, smisao za humor i način na koji svaki put osvetlite sobu kada uđete u nju.

Lav

Kada vam bude dao poklon, to neće biti samo seksi donji veš, već nešto što je tačno znao da vam treba ili želite.

Devica

Slušače i upijaće svaku vašu reč, ali će isto tako znati i da vas ne uznemirava kada vam nije do razgovora. Čuće vas čak i onda kada budete nemi.

Vaga

Obožavaće sve vaše slike, ne samo one provokativne. Ako podelite šašavu sliku na Instagram odmah će je lajkovati jer voli sve strane vaše ličnosti.

Škorpija

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pokazaće da zna i ceni vaš intelekt i kreativnost, ali i priznati da ste na mnoge načine i iznad njega.

Strelac

Uvek će biti neverovatno uzbuđen kada vas upoznaje sa svojim prijateljima jer zna da će vas obožavati, kao i vi njih. Želi da vas podeli sa svetom jer iskreno veruje da ga činite lepšim.

Jarac

Uvek će biti tu da podeli vaš entuzijazam i daće sve od sebe da vam pomogne da ostvarite sve svoje snove.

Vodolija

Ohrabrivaće vas da napokon uradite sve one stvari oko kojih ste oklevali godinama jer ste se plašili osude. Ovaj znak ne želi nekog dosadnog i normalnog, već kreativnog i jedinstvenog - baš kao i vi.

Ribe

Kada sa svojim prijateljima priča o vama, ne priča im samo koliko ste predivni - priča im o svim stvarima koje ste u životu postigli i koliko ste divna osoba sa velikim srcem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA