Desna ruka Ralfa Lorena napušta kompaniju (uz pozamašnu otpremninu)

Jedan od najvažnijih ljudi koji je uz Ralfa Lorena upravljao istoimenom kompanijom napustiće svoju poziciju uz pozamašnu otpremninu

  • 0

Izvršni direktor modne kompanije Ralf Loren, Stefan Larson, sporazumno će napustiti svoju poziciju, a zauzvrat će dobiti 10 miliona dolara u vidu plate za naredne dve godine.

Kako je jedna Albanka, koju su svi prozivali, svojom neobičnom jaknom zaludela pola Beograđanki

Mesec dana je nosila samo mušku odeću i to joj je promenilo život!

On je u novembru 2015. godine zamenio Ralfa Lorena kao izvršni direktor, ali je modni kreator i dalje ostao na rukovodećoj poziciji na čelu borda direktora i kao kreativni direktor.

Foto: Tanjug/AP Foto: Ralf Loren/Tanjug/AP

Stefan će poziciju predsednika i izvršnog direktora zvanično napustiti 1. maja, a ovu doluku je doveo nakon neslaganja sa Ralfom Lorenom u vezi sa kreativnim pravcem koji bi kompanija trebalo da izabere.

"Stefan i ja delimo ljubav i veoma poštujemo sve ono što je utkano u DNK kompanije i obojica shvatamo važnost konstantnog unapređivanja i evoluiranja brenda. Nakon brojnih razgovora u vezi sa budućnošću kompanije, odlučili smo da krenemo različitim putevima. Zahvalan sam za sve što je Stefan uradio za kompaniju i što su je njegove odluke vodile u pravom smeru", stoji u izjavi koju je Ralf Loren ovom prilikom izdao.

Ova odluka saopštena je nakon što je kompanija objavila svoje finansijske rezultate za 3 kvartal u kom je zabeležen pad zarade od 12 odsto u poređenju sa istim periodom prethodne godine.

Stefan je dolaska u Ralf Loren veoma uspešno vodio Old Navy i H&M.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA