Viva Travel: Proleće u Italiji za 49 evra!

Ako već nemate neku originalnu ideju kako da obradujete svog partnera za Dan zaljubljenih, putovanje u neku od evropskih metropola je uvek dobar izbor

  • 1
Foto: Promo/ Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Evropa je kontinent koji je omiljen među brojnim ljubiteljima putovanja. Često se smatra i domom najromantičnijim gradovima u svetu.

Poslednji je trenutak da se opredelite za neki od avionskih ili autobuskih aranžmana za predstojeće praznike jer se mesta popunjavaju neverovatnom brzinom, poručuju iz Viva Travel-a.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Pored Budimpešte, Beča, Praga, najtraženiji su italijanski gradovi kojih ima i najviše u ponudi agencije Viva Travel. Miks hrane, odličnog vina, sira, muzike, čarobnog ambijenta, znamenitosti kojima se ne zna broj, je ono što ćete naći u Firenci, jednom od omiljenih gradova brojnim turistima širom sveta. Po ceni od 115 evra možete od 15.02. možete provesti 5 dana u ovom gradu.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Uz Firencu, mesta poput Sijene, San Điminjana, Peruđe, Pize, Luke jesu ona koja čine bajkovitu Toskanu. Jednom kada je posetite poželećete da joj se iznova vraćate. Biće to ljubav na prvi pogled! Kao dodatnu pogodnost u agenciji nude mogućnost odlaska autobusom, a povratka avionim, i obrnuto. Sjajna prilika da se provede Praznika rada.

Foto: Promo/ Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Atraktivnu cenu od svega 79 evra ima paket aranžman Milano-Đenova-jezero Komo. Iskoristite dobar šoping, ali i uživajte u svim kulturno-istorijskim znamenitostima. Praznik u Rimu! Tačnije praznici u Rimu, jer su definisani polasci ne samo za Dan zaljubljneih, već i za Osmi mart, Uskrs, Prvi maj pa sve do kraja godine:

RIM – Autobusom, 6 dana, cena od 135 evra.

RIM – Avionom, 5 dana, cena od 199 evra.

Foto: Promo/ Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Venecija je, poput Pariza, obavezno na listi najromantičnijih gradova. I pored brojnih turista koji svakodnevno posete ovaj grad, sigurni smo da će "nevesta mora" biti vaš favorit tokom praznika. Organizovani su paket aranžmani na 4, 5 i 6 dana tokom godine po ceni od 49 evra.

- Posebno bismo izdvojili novi aranžman pod nazivom Venecijanska laguna, koji uz Veneciju uključuje I posetu ostrvima Murano i Burano. Mesta poznata po izradi stakla, čipke i kućama jarkih boja, koje formiraju na jedan neverovatan kolaž. Polasci su organizovani od aprila do kraja septembra po više nego pristupačnoj ceni – rekla nam je Tanja Živanov iz agencije Viva Travel.

Foto: Promo/ Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Osim polazaka tokom proleća, Italija je veoma zastupljena i za vreme letnje sezone 2017.

- Ove godine pored Sicilije, koja je već tradicionalna letnja destinacija, pravo osveženje u našoj ponudi jeste paket aranžman za Rimini i to avionom. Trenutno je aktuelan FIRST MINUTE popust za letnju sezonu koji traje do 19.02. – ističu u agenciji Viva Travel.

RIMINI – Autobusom, 10 dana ….cena od 205 evra

RIMINI – Avionom, 8 dana…..cena od 249 evra

SICILIJA – RIM - BOLONJA – Autobusom, 14 dana ….cena od 345 evra

SICILJA – Avionom, 11 dana…..cena od 429 evra

Foto: Promo/ Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Ne gubite vreme već rezervišite svoje mestu pod suncem na jednoj od željenih destinacija. O svima ponudama, popustima i pogodnostima možete se informisati na sajtu www.vivatravel.rs ili u poslovnicama agencije – Beograd i Novi Sad.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA