MOĆ KRISTALA: Evo šta morate da imate u domu ako želite bogatstvo, ljubav i ispunjenje svih snova (FOTO)

Ne oni ni ne izgledaju kao obično kamenje, oni su prelepo kamenje čija kristalna srtuktura nosi veliku energiju i isceliteljsku moć

  • 3

Sve na svetu ima svoju energiju i frekvenciju na kojoj vibrira, ali kako smo se polako odvajali od prirode tako smo gubili sposobnost da osećamo vibracije i povezivanja sa čistom prirodnom energijom. E tu prirodnu energiju, čistu energiju Zemlje nose minerali, kristali ili poludrago kamenje.

U ovoj pećini možete da budete samo 10 MINUTA, a nakon toga će vam se dogoditi nešto JEZIVO (VIDEO)

BLAGO OD 7 CENTIMETARA: Pronađen gigantski dijamant vredan 20 miliona dolara

Oni su skladišta izvorne prirodne energije i vibracija, poseduju veliku energiju i, prema verovanju narodne medicine koja se naziva kristaloterapija, i lekovita svojstva. U svetu je poznato više od 4.000 kristala, a koristili su se još u doba Sumera u Mesopotamiji za promovisanje ozdravljenja, prosvetljenje i ispunjenje.

Danas se kristali uglavnom nose kao nakit, ali možete ih držati u svom domu, poslovnom prostoru i svuda gde vam je potreban protok pozitivne energije kako biste mirnije spavali, bolje radili i popravili opšte zdravstveno stanje.

Evo liste najpopularnijih kristala i njihovih namena:

Ametist

A post shared by BÜNYAMİN KELEŞ on

Jedan od najlepših kristala ametist ujedno je i jedan od najčešće korišćenih i najdostupnijih. Ovo je izuzetno snažan kamen sa visokom vibracijom koji pomaže kod lečenja zavisnosti poput alkoholizma ili za bolje rasuđivanje i donošenje odluka. Podstiče dobar san i odličan je za sprečavanje glavobolje, artritisa i hroničnog umora.

Kvarc (Gorski kristal)

A post shared by P. LIPA on

Gorski kristal je univerzalan kamen i jedan od najmoćnijih kristala za ozdravljenje i kanalisanje pozitivne energije. Ako u spavaćoj sobi imate računar i tehniku koja zrači, ovaj kamen upijaće to zračenje i ono vam neće ometati san. Kvarc takođe stimuliše moždane funkcije, smiruje um i dušu, te donosi ravnotežu organizmu.

Ružičasti kvarc

A post shared by Kerin Skali on

Kamen ljubavi i beskrajnog mira. Prelepe je nežnoroze boje pa se smatra da donosi skladne odnose, toleranciju i harmoniju. Štiti od podzemnih zračenja i nesanice, a odličan je i za oporavak od krize.

Crni turmalin

A post shared by Mama Coca Jewelry on

Ovaj kristal crne boje štiti od zračenja iz mobilnih telefona i elektromagnetnih frekvencija. Donosi emocionalnu stabilnost i uklanja negativnu energiju, bilo da dolazi od osobe ili iz okoline.

Citrin

A post shared by Kylie Morton on

Citrin je jedan od retkih kristala kojem nije potrebno čišćenje ili pražnjenje jer sadrži energiju Sunca. Zbog toga podstiče uspeh, optimizam, bogatstvo i samopoštovanje.

Lapis lazuli

A post shared by Mama Coca Jewelry on

Predivne dubokoplave boje, lapis lazuli povećava intuiciju i druge intuitivne sposobnosti. Umiruje nemiran um, povećava ljubav u braku i umanjuje bol.

Tirkiz

A post shared by KAMI ARTS on

Verovalo se da tirkiz menja boju kako bi upozorio na potencijalnu neveru, ali sada je poznato da podstiče duhovnu usklađenost i unapređuje komunikaciju. Daje samopouzdanje i zaustavlja autosabotažu na svim poljima života.

Tigrovo oko

A post shared by natural_jewelry_handmade on

Tigrovo oko je vrlo jak kristal koji snažno čuva zdravlje, donosi blagostanje, sreću i ispravno donošenje odluka. Stabilizuje međuljudske odnose i koristan je za realizaciju ideja i ostvarivanje ciljeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    15. februar 2017 | 14:26

    Лепо само је немогуће доћи до њих(правих кристала)...

  • Dr

    15. februar 2017 | 16:46

    Zaboravili ste mesecev kamen

  • Doberman

    15. februar 2017 | 21:58

    a da li kristal secer deluje isto kao ovaj u prahu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA