LUKSUZNO LETOVANJE: Zamak u kojem noćenje košta 10 hiljada evra (FOTO)

Prekrasni zamak „Pezula“ smešten na obalama Južnoafričke Republike predstavlja vrhunac hedonizma za sve one koji sebi mogu da priušte odmor u mestu za koje bi se reklo da predstavlja raj na zemlji

  • 1

Zamak čini pet različitih luksuznih apartmana smeštenih u tri sektora samog zdanja. Svaki od njih ima prostrano kupatilo, koje odiše glamurom i terasu sa koje se pruža nezaboravan pogled. U apartmanu je smešten sjajno opremljeni bar, gde ćete naći najkvalitetnija vina iz ovog dela sveta.

Izvan zamka, svoje utočište za odmor, možete pronaći u zagrejanom bazenu, pored kojeg možete da se prepustite sjajnim koktelima u režiji gostoljubivog osoblja. Blizu bazena je smeštena i teretana. Od usluga koje možete da uživate, nalazi se mini-ekskurzija helikopterom, ergela, sjajna vožnja kanuom po reci Noci, vrhunski golf tereni, teniski teren... Noetzie plaža, locirana pored samog zamka, pružiće vam fantastičan odmor.

Raskošni zamak, kao i sadržaj koji ide uz njega, sigurno će ispuniti sva vaša očekivanja. U zavisnosti od sezone koju odaberete i apartmana u kojem želite da boravite cena dnevnog boravka iznosi od 3.000 do 10.000 evra.

(Luxlife.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valentina

    25. jun 2012 | 20:04

    Zamak je prelep, ali me zaista zanima gde nadjoste ovu informaciju da noćenje u njemu košta (ni manje ni više nego) čak 10 000 eura? Na njihovom zvaničnom sajtu piše nešto sasvim drugačije. Uverite se i sami : http://www.pezula.com Ovde lepo stoji da jedna noć košta od 6.440 ZAR-a (South African Rand) do 34.920 ZAR-a u najelitnijem delu. Prevedeno u eure, to je od 616 eura do maximalnih 3342 eura za jednu noć, s obzirom na to da 1 ZAR iznosi 0.094 eura. Ova suma eura koju ste Vi ovde naveli ne plaća se ni u jednom jedinom ekskluzivnom letovalištu ili odmaralištu na svetu, jer je nerealno velika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA