Ovaj kiropraktičar izmislio napravu za olakšavanje menstruacije zbog koje će žene poludeti od besa

Kada se jedan kostolomac baci na rešavanje menstrualnih problema, onda vam se kosti lica polome u šok, smeh, a možda poprime i izraz ljutnje i besa, što je mnogo verovatnije

  • 1

Menstruacija konačno više nije toliki tabu kao što je bila do pre nekoliko godina, a i zaista je smešno da nešto toliko prirodno bude predmet podsmeha. Mnoge žene imaju dosta jake menstruacije protiv kojih obično nema leka osim hormonskih pilula koje baš i nisu najzdravije rešenje.

KRVAVI TRENING: Obukla je bele helanke i snimala se kako radi vežbe za vreme MENSTRUACIJE! (VIDEO)

Menstruacija može da otkrije koliko dugo ćete živeti - evo i kako!

E zato se, kako sam kaže, jedan kiropraktičan (!) dosetio "genijalnog" rešenja za olakšavanje života ženama tokom menstruacije.

Danijel Dops osmislio je poseban lepak "Mensez" koji sprečava obilno curenje menstrualne krvi, a deluje tako što se njime zalepe male usne! Mokrenje razbija tu barijeru, a onda se lepak ponovo aplicira. Iznenađeni? Šokirani? Niste jedini. Svi su šokirani da je nekom ovako nešto palo na pamet!

Dops svoj izum opisuje kao "vrlo zabavan osećaj, sličan onom kada se vaše usne zalepe od nekog lepljivog sjaja".

- Svestan sam problema sa kojima se žene bore i mislim da bi "Mensez" mogao biti bolje rešenje od upijajućih proizvoda - siguran je pronalazač. Takođe je istakao da je njegova prijateljica iskusila sindrom toksičnog šoka, pa je još sigurniji u svoju inovaciju.

Mislila je da je samo pod stresom, a sledećeg trenutka se borila za život jer je zbog TAMPONA dobila smrtonosnu infekciju

U jednom intervjuu on je naglasio "da žene jednostavno ne smeju biti rastrojene kada imaju menstruaciju jer su onda manje efikasne, pa je ovu prirodnu potrebu izjednačio s muškarcem koji svaki mesec po nedelju dana ima proliv ili mu curi iz nosa", a komparacija mu je krajnje neverovatna!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Drops je trenutno u fazi prikupljanja sredstava za proizvodnju "Menseza", a "veruje da će ga pustiti u prodaju ove godine"?!

Izumitelj ovog patenta tvrdi da ima žena zainteresovanih za ovakav proizvod, što je sumnjivo pa makar svaka roba imala svoga kupca.

A vi nam, molimo vas, u komentarima recite šta mislite o jednoj ovakvoj inovaciji?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA