MESEČNI HOROSKOP ZA MART: Evo ko će imati sreće u ljubavi, a ko plivati u parama

Zvezde i planete su se već postavile za ovaj nepredvidivimesec u godini. A ovo će vam njihovo dalje kretanje doneti

  • 0

Saznajte kako su se planete i zvezde rasporedile u odnosu na vaš horoskopski znak i šta su nam svima zakuvale za mart ove godine.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Mnogo snage i optimizma je potrebno da pokrenete nove projekte. Ceo mesec je predstavljen energično kao potreba da se zaradi. Druga polovina marta biće aktuelna za novitete. Saradnja sa Vodolijom, Blizancima i Vagom za one koji planiraju nov posao. Pregovarajte sredom i četvrtkom. Utorak je dan za akciju. Oprezno za sve muškarce koji imaju svoju firmu oko 10. u mesecu. Žena Ovan mora već od samog početka da se aktivira jer od ovog marta zavisiće neka bliža budućnost. Najbolje je da se krećete i putujete i to vam je signal da možete brže da se vratite na pravi poslovni put.

LJUBAV: Aktuelna stvar tokom ovog meseca biće retrogradno kretanje planete Venere. Na Ovnovne ona utiče posebno jer se i to retro kretanje odigrava u samom znaku Ovna. Ako ste slobodni, veoma plodonosan emotivni period. Mnoge osobe u vašem okruženju željne su vašeg društva. Rak, Vaga, Blizanci, Lav oduševljeni su kad se pojavi Ovan i žele svoje vreme da posvete vama. Partner može da vam oda priznanje za lep izgled. Ako ste u braku, ne ulažite u nekretnine. Gledajte da se bavite poslovima koji donose profit putem kreativnosti. Pomračenje Sunca koje se dogodilo neposredno pre retro kretanja Venere može doneti i dalje problem u komunikaciji, ali krajem meseca stvari se stišavaju.

ZDRAVLJE: Obavezno pripazite na grlo i visok krvni pritisak, to vam je osetljivo.

Šta čeka Bikove, pročitajte na sledećoj strani:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA