≫ 

Moguće je zdravo mršaviti: Izgubite šest kilograma za dva meseca

Ruska dijeta ne zahteva gladovanje, već pridržavanje određenih pravila. To nije samo dijeta radi mršavljenja, iako se tako zove, već način ishrane preporučljiv svima

  • 2

Samo u novom broju dodatka Srpskog telegrafa o zdravlju "Ruski lekar" pročitajte kako da mršavite zdravo, bez izgladnjivanja. Uz pomoć tradicionalne ruske dijete, koja se sastoji od proteinske hrane niske masnoće, povrća i voća, izgubite šest kilograma za dva meseca. Ovaj način ishrane preporučuje se i muškarcima.

Efikasna čak i u lečenju kancera: Sodu bikarbonu svi imate u kući, a niste ni svesni koliko može da vam pomogne

Ruska dijeta ne zahteva gladovanje, već pridržavanje određenih pravila. Najvažnije je, kako navodi ruski sajt Best-diet.ru, normalizovati balans soli i vode i smanjiti količinu hrane. To nije samo dijeta radi mršavljenja, iako se tako zove, već način ishrane preporučljiv svima.

Foto: Srpski telegraf Foto: Srpski telegraf

Ova dijeta nije za džabe nazvana "ruska". Zasniva se na principima ruskih proizvoda i hrane poznatih vekovima.

Osnova ishrane sastoji se od kuvanog, dinstanog, posnog, povrća i voća, ribe i živine, jaja i malo mlečnih proizvoda. Povremeno se mogu jesti različite žitarice i kaše, ali bez preterivanja. Ne smete konzumirati, druge masti, bilo koji sos, začinjena, dimljena i slana jela, osim kiselog kupusa.

Ako mučite muku s kilogramima, osim ovih uvodnih principa, bar u roku od dva meseca, morate da zaboravite na sve vrste slatkiša, alkohola, gaziranih pića. Ishrana nije rigidna, lako se održava, a veoma je efikasna - za dva meseca može se skinuti 5-6 kilograma. Najmanji obavezni dnevni unos vode je 1,5-2 litra.

Više o ovoj temi pročitajte u današnjem "Ruskom lekaru", dodatku o zdravlju Srpskog telegrafa.

Pored toga, saznajte i:

- Kako da kantarionovim uljem izlečite ciste na jajnicima

- Narodne ruske lekove za ženske" probleme

- Kako da pomoću badema sačuvate krvne sudove

+ recepti za ukusne, zdrave i posne obroke

Na poklon dobijate i nalepnice "večitih"

Samo u današnjem broju Srpskog telegrafa možete dobiti nalepnice (120x80 mm) večitih rivala pred 153. fudbalski derbi koji se u subotu, od 18h, igra na "Marakani".

partizan zvezda poster

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA