≫ 

Napravite poklon za 8. mart za manje od 100 dinara i izmamite joj osmeh od milion dolara (VIDEO)

Nije majci niti ženi važno koliko ste para uložili u ono što joj darujete, vrednije je ono koliko ste u taj predmet sebe uložili, važan je gest, kao i svakog drugog dana kad nije 8. mart

  • 0

Sutra je taj dan - 8. mart, Dan žena. Tog dana slave se ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica tzv. lepšeg pola, odnosno njihova borba za ravnopravnost sa muškarcima. I nije naodmet podsetiti na to, da se ne zaboravi, a onda možemo da pređemo na poklone.

Ovakvi poklončići za Osmi mart će svaku ženu oduševiti!

Drage mame, srećan vam Osmi mart! Evo za šta sve smo zaboravili da vam kažemo HVALA! (VIDEO)

Svako dragu ženu tog dana obraduje onim što ima. Poslovično je u svesti ljudi kod nas prva asocijacija na Osmi mart crveni karanfil, neko cveće, u celofan upakovana figurica od keramike, ali poslednjih godina, kad su i proizvodi masovne proizvodnje počeli da se personalizuju - nije loše poklonu dati lični pečat.

Ovo su naši predlozi šta biste mogli da svojim rukama napravite, od materijala koje imate ili koje možete da nađete po veoma pristupačnoj ceni.

Naoružajte se ljubavlju i odaberite:

Prava ruža od papira

Neonska tegla

Korpa puna darova

Duhovita čekalica za rasparene čarape

Predivna vaza od plastične boce

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA