≫ 

Ovi horoskopski parovi imaju ubedljivo najgore raskide

Kada ovi horoskopski znaci raskidaju - nastaje pravi pakao

  • 2

Svako izlazi na kraj sa raskidom na svoj način, a kraj veze za ove znakove može biti pravi pakao.

Evo kako vaše TELO zna da ste pronašli IDEALNOG partnera

ŽENE NAPOKON OTKRILE: Ovo je najseksi deo na muškom telu

Raskidi su često ružni i bolni. Neki znakovi će pokušati da povrate ljubav, neki će seksom pokušati da reše stvari, ali na kraju će se sve odigrati ružno i veoma bolno.

Lav i Škorpija

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Raskid ova dva znala vrlo lako može da se pretvori u borbu ličnosti. Oba znaka su strastvena i raskid između njih je gotovo uvek intenzivan i bolan.

Škorpija će skrivati svoja osećanja ali će ona na kraju eksplodirati i potpuno uništiti Lava. Ako je Škorpija povređena, napašće Lava osvetom.

Blizanci i Strelac

Za ova dva znaka nijedan raskid nije kompletan bez rata rečima. Iako imaju mnogo zajedničkih stvari, kada stvari krenu po zlu one jednostavno nestaju.

Najveći problem je to što neče pričati direktno nego koristiti poruke, mejlove i telefon i zbog toga će osetiti slobodu da kažu sve to im padne na pamet - i tu stvari mogu postati brutalne.

Rak i gotovo svaki drugi znak

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Rakovi su izuzetno osetljivi i vole celim svojim bićem i zbog toga je svaki raskid fataln po njih. Ovom znaku je veoma teško da preboli raskid i provešće sate razmišljajući o svim stvarima koje su do njega dovele.

Rakovi su fantastični partneri i zbog toga ne bi trebalo da se poigravate sa njihovim srcem.

Vaga i Jarac

Kada se Jarac posveti vezi, potrebno je mnogo toga da iz nje izađe, dok Vaga bez problema može da ulazi iz jedne veze u drugu.

Jarac ne može da razume ovu sposobnost Vage da lako reši sve emotivne probleme i zbog toga se još jače drži za vezu. A što je jače stegne, to Vaga ima potrebu za većom slobodom i uradiće sve da je ostvari.

Devica i Ribe

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kada ove dve suprotnosti dođu do raskida, stvari mogu da postanu krajnje neugodne. Ribe su veoma osetljive i kreativne, a Device su kritične i prizemne.

Devica neće želeti da raskid pogodi bilo koga i biće racionalne, dok će Ribe biti veoma emotivne i verovatno će upasti u depresiju i postati samodestruktivne.

Raskidi Ribe pogađaju najviše od svih znakova, a Devica će uraditi sve da poprave nepopravljivo - ali bezuspešno.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gagson

    15. mart 2017 | 17:52

    Ja sam Rak!!! Hehehe...i gotovo je sve tacno...Mene moj muz jarac,ostavlja vec pet godina, ja nikako da se pomirim sa tim, i ne pustam ga nikako. Mozda je vrjeme da se povucem u svoju ljusturu,i pustim ga napokon da dise...Ljubav je po nekad,i kad one koje volis pustis da odu... Volim ga i uvjek cu ga voljeti!!!

  • Mara

    15. mart 2017 | 22:27

    Za lava tacno sto posto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA