Kupite ženi svakoga dana ovu jeftinu stvar i seks vam je zagarantovan

Stručnjaci su otkrili da jedna veoma jednostavna stvar povećava žensku želju za seksom

  • 0

Ukoliko u poslednje vreme između vas i seksa stoji njena nezainteresovanost i sve češća glavobolja, možda je vreme da proverite gde se na skali nalazi njena seksualna želja. I postoji jedan veoma jednostavan gest da njen libido vinete do vrha.

Častite se ovakvom večerom i imaćete nezaboravan seks!

Sedam namirnica koje pojačavaju želju za seksom

Stručnjaci su otkrili da postoji tzv. buket učinak, kada muškarac pokloni ženi buket cveća - kod nje se povećava želja za seksom, ali to zavisi i od dužine veze između njih dvoje.

Buket cveća koji darujete ženama nije samo znak pažnje nego im i povećava libido, rezultati su ankete sprovedene u Francuskoj.

Oko 63 odsto žena u dobi od 18 do 24 godine reklo je da buket cveća koji dobiju na poklon od partnera povećava njihov libido, a isti je odgovor dalo 50 odsto žena mlađih od 65 godina, pokazala je anketa kompanije IFOP sprovedena na uzorku od 3.406 Francuskinja za sajt dailov.com, koji se bavi vanbračnim sastancima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Anketa je pokazala da 62 odsto žena koje su vezi najmanje tri godine, nakon što im dragi pokloni buket cveća, ima povećanu želju za vođenjem ljubavi.

Međutim, "buket učinak" vene poput rezanog cveća nakon što veza navrši deset godina: u tom periodu buket podiže libido kod 48 odsto ispitanica.

Kada je vernost posredi, 64 odsto ispitanica odgovorilo je da ih takav gest neće uveriti u to da im je partner veran.

Suprotno tome, činjenica da su dobile cveće od partnera 52 odsto ispitanica podstiče da im budu verne.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA