BOJANA JOVETIĆ predstavlja novu kolekciju na 41. Belgrade Fashion Week-u!

Karneri, kao neizbežan trend ove sezone, najupečatljiviji su detalj kolekcije

  • 0
Foto: Promo

Foto: Promo

 

Bojana Jovetić, mlada modna dizajnerka, koja je svojom prvom revijom u oktobru 2016. godine privukla pažnju modne publike i medija, kolekciju za proleće/leto 2017. predstaviće na predstojećoj 41. Beogradskoj nedelji mode, u sredu, 29. marta u 20.30, u BelExpoCentru.

 

Kolekcija nosi naziv ''​Something About Her​'' i posvećena je romantičnm damama koje su smele u svom modnom izrazu. Karneri, kao neizbežan trend ove sezone, najupečatljiviji su detalj kolekcije. Različitih materijala i boja, deo su romantične priče koju čine lepršave haljine, kratke suknje, jakne, pantalone, košulje. Pored svile, kože i viskoze, ​B​ojana uvodi teksas i to u beloj boji i srebrno​-​ sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper, i neizbežne metalne zipove. Bojana i u ovoj kolekciji ima veliki izbor komada koje devojke mogu da kombinuju u različitim varijantama u zavisnosti od raspoloženja i prilike.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Bojana Jovetić je rođena u Podgorici, a osnovne i master studije zavrsila je u Beogradu. Ljubav prema modi navela ju je da tri godine nakon završetka studija upiše kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting. Prvi put se predstavila domaćoj modnoj publici revijom za kolekciju ''First Temptation'' u klubu Drugstore, u oktobru 2016.

 

Atelier Bojana Jovetić od decembra 2016. nalazi se na adresi Trešnjin Cvet 5/ lokal 8, na Novom Beogradu, gde možete da pronađete sve Bojanine modele.

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA