Domaći brend Wacky Sheep i Nike Air Max predstavljaju spektakularne majice! (FOTO)

Svi kupci Air Max patika u Nike Shopu u Beogradu, Nišu i Kragujevcu, kao i u Tike prodavnici u Beogradu, kao uspomenu na trideseti rođendan Air Max-a dobiće i jednu Wacky Sheep – Air Max majicu

  • 0

Povodom proslave marta kao globalnog Air Max meseca, u priču su se uključio i domaći borderski brend Wacky Sheep koji svojim interesantnim i savremenim dizajnima već neko vreme privlači pažnju ne samo ljubitelja ove zimske discipline, već svih koji vole urbani stil odevanja.

Impozantna Nike kutija oduševila Beograđane - Bliži se Air Max Day (FOTO)

Tako je Wacky Sheep specijalno napravio tri dizajna majice za Air Max Day. Svaki dizajn predstavlja fuziju Wacky Sheep stila sa prepoznatljivim Nike vizualnim identitetom, naglašavajući kultnu NIKE AIR MAX liniju patika kao dominantan element svakog dizajna.

Foto: Promo Foto: Promo

Svi kupci Air Max patika u Nike Shopu u Beogradu, Nišu i Kragujevcu, kao i u Tike prodavnici u Beogradu, kao uspomenu na trideseti rođendan Air Max-a dobiće i jednu Wacky Sheep – Air Max majicu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA