Sanjali ste seks sa kolegom sa posla? Evo šta to TAČNO znači - i neće vam se svideti

Sigurno vam se nakad desilo da sanjate seks s kolegom s posla. Poznati tumač snova Lauri Levenberg otkriva šta to može da znači

  • 0

Muškarci i žene često sanjaju seks sa saradnicima sa posla. Ne morate da brinete, jer kada varate u snu, to ne mora da znači da zaista to želite da uradite u stvarnom životu. 

SEKSOLOZI SAVETUJU: Afera s kolegom s posla je dobra stvar

To što ste sanjali seks sa kolegom sa posla, koji je malo stariji i možda predstavlja vašeg dečka u budućnosti, može da predstavlja podsvesnu želju da želite da imate redovniji seks.

Na ovaj način ste samo poslali upozorenje dečku, problem je ako zaista napravite intimni kontakt sa kolegom.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Šta još može da znači kada sanjate seks sa kolegom sa posla?

Ako je osoba koju sanjate vama nadređena, to znači da imate ambicije da napredujete u tom poslu. Ako je to neprijateljski nastrojena ili vama odbojna osoba, onda to znači da vam je posao u tom periodu stresan i da ste previše opterećeni poslom, a može biti i znak da treba da promenite posao.

Ako ste u dugoj vezi i u snu tokom seksa s kolegom mislite na svog partnera ili se on odnekud pojavi besan, to znači da vašem partneru smeta što se bavite tim poslom ili da bi voleo da radite nešto drugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA