LAST MINUTE momenat  - Putovanja za 1. maj po sniženim cenama!

Nakon najlepšeg verskog praznika Uskrsa, radujemo se daljem praznovanju koje nas očekuje. Ako niste putovali i iskoristili slobodne dane tokom Uskrsa, onda bar za 1. Maj planirajte obilazak nekog evropskog grada

  • 0

Ostalo je još malo slobodnih mesta za paket aranžmane najposećenijih evropskih metropola, kako poručuju iz agencije Viva Travel. Nije čudno ako se kaže da je ovo zaista pravi momenat za rezervaciju istih, jer su cene snižene. A kada se to desi, poznato je da naši turisti ne gube vreme i priliku.

Italija = hedonizam, ležernost, bogata istorija, lepota, stil, hrana...Još mnogo toga kao oličenje ove fantastične zemlje. Izaberite neki od italijanskih gradova i uputite se u avanturu.

Topla preporuka agencije jesu aranžmani kombinovanog prevoza (odlazak autobusom, a povratak avionom, i obrnuto) što vam mnogo olakašava put, i to za sledeće gradove:

Klasična Italija,  autobus/avion …..27.04. / 229 evra

Milano, atobus/avio ……………….….29.04. / 179 evra

Cinque Terre, autobus/avio ………..29.04. / 199 evra

Firenca, autobus/avio ………..........29.04. / 205 evra

Milano, avion/autobus ……………….03.05. / 169 evra

Toskana, avion/autobus ……………..03.05. / 179 evra

Cinque Terre, avion/autobus …….…03.05. / 199 evra

Firenca, avion/autobus…………..……03.05. / 199 evra

Klasična Italija, avion/bus ……….....03.05. / 219 evra

Bolonja se u Italiji smatra gastronomskom prestonicom, a špageti bolonjeze i bolonjske lazanje su specijaliteti poznati u celom svetu. Kafana ima na svakom koraku.

Zaštitni znak Bolonje su natkrivene arkade pored prodavnica u brojnim ulicama širom centra, koje Italijani zovu portico, tako da satima lagano možete razgledati izloge i kad je vreme kišovito.

Za polazak 28.04. organizovan je autobuski aranžman od 6 dana po ceni od 139 evra.

Foto: Promo/Viva travel Foto: Promo/Viva travel

Firencu godišnje posećuje mnogo više turista nego što ima stanovnika. Budite i vi jedni od njih! Najbogatija familija Italije Mediči živela je ovde, najveći geniji renesanse Mikelanđelo i Leonardo da Vinči ovde su stvarali, Galileo Galilej je ovde izumeo svoj prvi teleskop, a Dante Aligijeri je, inspirisan ljubavlju prema Beatriči, napisao "Božanstvenu komediju".

Prvi Maj Firenca, 5 dana ...polazak 28.04.....139 evra

O lepoti Venecije se sve već toliko ispričalo, da vam jedino preostaje da je zaista i doživite. Planiran je autobuski aranžman od 5 i 6 dana sa polaskom 28.04. i  29.04. po ceni od 85 evra.

Foto: Promo/Viva travel Foto: Promo/Viva travel

Nije samo Italija dostupna i zanimljiva za obilazak. Primamljive destinacije su svakako i Španija, Francuska, Grčka, Švajcarska...

Ukoliko imate 10 dana na raspolaganju u vreme prvomajskih praznika, idealan izbor je tura kroz Barselonu, Monako, Ljoret de Mar, Veronu i Veneciju. ..Ne tri u jedan, već bar pet u jedan!

ŠPANIJA – FRANCUSKA – ITALIJA / Autobusom, 10 dana.....27.04.....239 evra / LAST MINUTE!

Iskoristite priliku da posetite same bisere Azurne obale. Gradovi koji pored svog  sjaja i luskuza ipak ostavljaju prostor za uživanje u detaljima –  Sanremo, Nica, Monte Karlo, Kan, Antib.

Foto: Promo/Viva travel Foto: Promo/Viva travel

RIVIJERA CVEĆA / Autobusom, 6 dana....28.04.....185 evra

Putujte, uživajte, sakupljajte uspomene na lepa mesta, mirise, ukuse, trenutke jer to je ono što ćete pamtiti do kraja života.

Viva Travel vam želi srećne uskršnje i prvomajske praznike!

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA