≫ 

30 dana nije jela POSLE 7 UVEČE i ono što se desilo ostavilo ju je bez teksta

Ova žena odlučila je da promeni način ishrane. Nije uvek bilo lako, pogotovo ne na početku, ali je istrajala i na kraju se isplatilo

  • 15

Kao i većina žena, tako i ja volim noću da jedem. Mogla sam po ceo dan da izdržim sa normalnim obrocima, ali su se uveče oslobađali "demoni", koji su me terali da idem do frižidera što se kasnije odrazilo na moj izgled i kilažu.

65% ljudi je smršalo kada su počeli da jedu jaja za doručak - ali samo ako su ovako spremljena

Prave se za 5 minuta, a skidaju salce sa stomaka još brže!

7 dana je svako jutro jela samo 3 jajeta - i desilo se nešto NEZAMISLIVO

Odlučila sam mesec dana da ne jedem dva sata pre odlaska na spavanje i vidim šta će se desiti. Izazov je bio veći, jer zbog ranog buđenje obično idem u krevet oko 21 sat. To je značilo da posle 19 sati ništa nisam smela da pojedem. Nije bilo lako, ali sam bila motivisana da istrajem i dijetu sprovedem do kraja.

Evo šta mi se dešavalo za to vreme:

Rigorozna dijeta je zaista uspela

Obično sam sa decom večerala oko 18 sati i trudila sam da sa hranom završim do 19. Nastojala sam da ne jedem slatkiše za dezert, već sam umesto toga za kraj obroka uzimala parče voća ili krišku sira.

Izbacivanje hrane posle sedam bilo je i lako i teško iskustvo. Posle nekoliko slatkiša, koji su se iskrali na početku, ušala sam u strogi režim pranja zuba posle večere i odlaska  u krevet. Sećam se da jednom nisam htela nešto da pojedem, jer me je mrzelo posle da ponovo perem zube.

Foto-ilustracija: Profimedia, poivreetselblancmesnil.rs Foto-ilustracija: Profimedia, poivreetselblancmesnil.rs

Izlasci su predstavljali problem

Problem je nastao kada smo hteli da izađemo na večeru. Predlagala sam prijateljima nešto raniji izlazak, ali niko nije pristao. Prvih mesec dana je sve bilo ok, dok sam jela kod kuće, problem je nastao kada bih izašla u grad, a to je otprilike četiri puta mesečno.

Naviku je prihvatila i moja porodica

Nastaviću da ne jedem posle 19 sati i na to priviknem decu, iako je eksperiment trajao samo mesec dana. Sada svi u isto vreme peremo zube i ništa ne jedemo. U početku su posle večere i pred spavanje tražili grickalice, ali to više nije slučaj.

Tako vam je to. Ono što je počelo kao eksperiment samo za mene, pretvorilo se u zdrav način života za celu familiju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aga

    17. april 2017 | 11:09

    Pa ko jos leze u 21 a da nije dete?? I nisam skapirao sta joj se dogodilo? Jel smrsala, jel izlecila neku neizlecivu bolest tim nejelom?

  • Cika Velja

    17. april 2017 | 14:54

    Isti slucaj i ja! Uvece iza 21-22h probudi se u meni glad ko da u zivotu nisam nista jeo! Uveo nejelo posle 19h,brzo i bezbolno smrsao,jutarnji izlet na wc solju postao pesma,jedino sto prva 2-3 dana nisam spavao kako treba jer sam bio gladan???

  • Goran

    17. april 2017 | 09:41

    Po meni nije vazno kad jrdes nrgo koliko jedes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA