U agenciji Travelland letovanje već od 39 €!

Kako se bliži turistička sezona, obično prolaze i popusti za rani buking. Međutim, u agenciji "Travelland" još uvek imaju specijalne ponude koje traju tokom maja meseca

  • 0

Ukoliko je neko mislio da to nije moguće, u turističkoj agenciji "Travelland" možete uplatiti paket aranžman sa prevozom i smeštajem na 10 noćenja u Grčkoj, po cenama već od 39 € po osobi.

Kako se bliži turistička sezona, obično prolaze i popusti za rani buking. Međutim, u agenciji "Travelland" još uvek imaju specijalne ponude koje traju tokom maja meseca. U ovom trenutku agencija "Travelland" izdvaja specijalne akcije za paket aranžmane sa autobuskim prevozom i apartmanima na Halkidikiju, u Grčkoj.

- Može se slobodno reći da letovanje u Grčkoj može biti jeftinije od ostanka kod kuće – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland". – Imajući u vidu da imamo specijalne paket aranžmane po ceni već od 39 €, onda je to apsolutna istina.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Uverili smo se da turistička agencija "Travelland" nudi paket aranžman sa prevozom u vili Argo Beach u mestu Nea Plaja, po cenama već od 39 €. Poznati apartmani Tambos u Haniotiju mogu se uplatiti sa prevozom po ceni već od 69 € po osobi.  Za popularni Pefkohori agencija "Travelland" nudi boravak Aloni Palace 2, sa prevozom, po cenama već od 89 € po osobi. U mestu Polihrono moguće je boraviti u vili Adam II po ceni već od 69 € po osobi, sa autobuskim prevozom.

- Pored specijalnih paket aranžmana, odobravamo popuste na celokupnu ponudu apartmanskog smeštaja – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland". – U agenciji "Travelland" možete iznajmiti apartman u Grčkoj sa poputima do čak 20% posto. Popusti na apartmanski smeštaj traju tokom maja meseca.

Foto: Promo Foto: Promo

Iz bogate ponude apartmanskog smeštaja, agencija "Travelland" izdvaja mesta Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Kalitea, Nea Plaja, Jerisos, Nea Roda. I još mnogo toga. Ljubitelji hotelskog smeštaja mogu u agenciji "Travelland" takođe iskoristiti povoljnosti koje su trenutno aktuelne. Naročito su popularni aranžmani za dvoje ili čak troje dece gratis.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Iz bogate ponude hotelskog smeštaja, turistička agencija "Travelland" izdvaja odličnu ponudu za 13.06. u hotelu Cronwell Platamon Resort 5*, kao i ponudu za termin od  09.06. u hotelu Olympion Melathron 2*, na Olimpskoj regiji. Naravno, agencija "Travelland" nudi i specijalne cene za ostale termine tokom celog leta. Izdvajaju se hoteli Ismaros 4* i Grecotel Egnatia 4* u regiji mesta Aleksandropolis, Porto Carras Sithonia 5*, Porto Carras Meliton 5*, Cronwell Sermilia 5* i Diaporos 3* na Sitoniji, Alexandra Beach 5* i Thassos Grand Resort 5* na Tasosu, Alexandros Palace 5* na Atosu, hoteli Pelli 3* i Atrium 3* na Kasandri. I još mnogo toga.

Foto: Promo Foto: Promo

- U fantastičnom hotelu Porto Carras Sithonia 5* moguće je letovati po ceni već od 1.301 € sa uslugom "all inclusive" – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Hotel Porto Carras Meliton 5* možete uplatiti po ceni već od 1.026 € sa uslugom noćenje sa doručom. Pored ova dva luksuzna hotela, izdvojio bih i potpuno novi hotel Thassos Grand Resort 5* sa čak 37% popusta.

Foto: Promo Foto: Promo

Celokupnu ponudu turističke agencije "Travelland"možete pogledati na sajtu www.travelland.rs ili sve informacije možete dobiti na adresi agencije u ulici Dobračina broj 43, u Beogradu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA