PROKLETSTVO LEPOTE: Ova devojka tvrdi da toliko DOBRO IZGLEDA da ne može da nađe dečka (FOTO)

Ako ste mislili da svi vole da budu lepi i viđeni u društvu, onda se varate. Ovo je priča o devojci, koja je prelepa, a očajna

  • 18

Samohrana majka iz Mančestera, Čerli Nejli, nesrećna je u ljubavi, jer su muškraci površni i pažnju posvećuju samo njenom izgledu i prelepom licu, a ne karakteru i osobinama, koje poseduje.

 Ova devojka je toliko lepa da su joj roditelji zabranili da napušta kuću i viđa se sa muškarcima (FOTO)

Šveđanke znaju kako: Ovako se njihova lepota menjala kroz vreme (VIDEO)

LEPOTICA U ZAGRLJAJU ZVERI: Tijana Stoisavljević sa specijalnim gostom u najnovijem modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Ova 26-godišnja devojak smatra da je prokleta zbog svoje lepote, jer je potencijalni momci gledaju kao parče mesa, piše "Dejli Mejl".

- Ženama prosečnog izgleda puno je lakše jer muškarci zaista žele da ih upoznaju. Ja privlačim pažnju muškaraca, koji žele samo da se slikamo i pokažu me prijateljima. Moj izgled privlači pogrešne tipove i zbog toga sam potpuno odustala od muškaraca - kaže Čerli.

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

Muškarci na sastancima gledaju koliko je lepa i ne slušaju šta priča, dok ima problem i sa drugaricama, jer su ljubomorne na njenu lepotu.

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

- Jednom sam bila sa prijateljicom u klubu i otišle smo do toaleta. Prišle su mi neke devojke i počele da mi dele komplimente. Kada je to videla, moja prijateljica se pokupila i otišla. Od tad ne pričamo - dodala je Čerli.

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

Ona na Instagramu ima više od 30.000 pratitelja, ali ništa bolja situacija nije ni na društvenim mrežama jer je bilo slučajeva kada su joj devojke pisale da uopšte nije lepa i da bi trebalo da se ubije.

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA