5 stvari koje HOROSKOP nikada neće moći da vam OTKRIJE

Ma koliko se zvezde trudile, ove stvari ne mogu da nam otkriju

  • 3

Horoskop je tu da nas vodi, otkrije stvari kojih nismo svesni, ali postoje određene stvari na koje čak ni zvezde ne mogu da utiču - jer su one isključivo na nama.

Horoskop otkriva: Ovo su godine u kojima ćete upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA

Ova 4 horoskopska znaka su predodređena za USPEH U ŽIVOTU - da li je vaš među njima?

Ovih 5 stvari horoskop ne može da otkrije, ma koliko to želeli:

1. Vašu svrhu

Maglina Heliks u sazvežđu Vodolija nalazi se na oko 700 svetlosnih godina daleko od Zemlje. Izgleda kao oko, zbog čega je i zovu "Božije oko". Foto: Wikimedia Commons/NASA/JPL-Caltech/Univ. of Ariz. Maglina Heliks u sazvežđu Vodolija nalazi se na oko 700 svetlosnih godina daleko od Zemlje. Izgleda kao oko, zbog čega je i zovu "Božije oko". Foto: Wikimedia Commons/NASA/JPL-Caltech/Univ. of Ariz.

Iako horoskop donekle može da vam otkrije šta vam budućnost donosi, on ne može da vam kaže vašu svrhu u životu. On ne može da vam otkrije svrhu vašeg postojanja ili zašto ste uopšte stvoreni. Horoskop se odnosi na sve, a vaša svrha je dizajnirana samo za vas. Mnogi žele da pronađu svrhu u horoskopu, ali samo mi sami to možemo da otkrijemo.

2. Vašu prošlost

Sve što smo uradili u prošlosti učinilo nas je ljudima kakvi smo danas i upravo sada. Iako nas protekla dela ne definišu, ona su nas dovela do tačke u kojoj se trenutno nalazimo. Bolji smo i jači zbog bitki koje smo vodili, a ne postoji horoskop koji u obzir može da uzme sve oluje kroz koje smo prošli ili nam racionalizuje sve teškoće prošlosti.

3. Vaše mane

Čak su i greške koje bismo najradije zaboravili deo nas i trebalo bi da ih prihvatimo otvorenih ruku jer su nas učinile jačima i mudrijima. Kada okrivljujemo druge za svoje mane - ne učimo ništa - i samim tim ne rastemo kao osobe.

Kada pogledamo sve naše mane i ožiljke koje su one napravile, trebalo bi da smo ponosni na njih.

4. Vaše želje

Maglina Jastog u sazvežđu Škorpija na oko 5.500 svetlosnih godina od Zemlje. Ples koji vidite pred očima posledica je radijacije iz vrelih i mladih zvezda koja dolazi u dodir sa hladnim gasovima oko njih. Foto: Wikimedia Commons/NASA Maglina Jastog u sazvežđu Škorpija na oko 5.500 svetlosnih godina od Zemlje. Ples koji vidite pred očima posledica je radijacije iz vrelih i mladih zvezda koja dolazi u dodir sa hladnim gasovima oko njih. Foto: Wikimedia Commons/NASA

Horoskop može da vam nagovesti šta bi vaše želje mogle da budu, ali zvezde ne mogu da odluče šta zaista želite od života. Sve što vam treba nalazi se u vama samima, a horoskop je tu da vam pomogne da to otkrijete.

5. Vašu sudbinu

Iako horoskop može da vas upozori na određene stvari, sve što vam se desi u životu je direktan rezultat vaših akciaj i poteza koje ste napravili.

Budućnost se nalazi samo u vašim rukama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фамилија

    24. maj 2017 | 20:49

    Хороскоп неће никад ништа открити

  • Ti reks

    24. maj 2017 | 20:42

    Posteno

  • pepe

    24. maj 2017 | 22:22

    donesi mi jagnjecu placku, kilo pasulja i neki dinar, valja se, pa ce ti otvorim tarot i pogledam u zvezdu i sve ce lepo ti kazem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA