≫ 

TRIK princeze Dajane sa TAŠNOM mora da isproba svaka žena kada IZLAZI IZ AUTA

Izlazak iz kola sa stilom dok su znatiželjni pogledi svuda oko vas upšte nije lak zadatak - sem ako ne koristite ovaj trik

  • 0

Ako ne želite da vam dekolte izleti svima na izvolte dok izlazite iz kola, onda bi definitivno trebalo da isprobate trik koji je princeza Dajana redovno koristila.

 

VELIKA TAJNA modne industrije: Otkrivamo najlakši način da sprečite da vas cipele žuljaju

 

Isekla je brushalter na 2 mesta i dobila nešto što ćete nositi celo leto (VIDEO)

 

Kako bi se svaki put bila sigurna da je paparaci neće uhvatiti u neugodnoj situaciji Dajana je imala tajno oružije - malu torbicu.

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

Anja Hindmarč bila je zadužena za modne detalje princeze Dajana otkrila je da je ona svoje torbe redovno koristila kao "vazdušne jastuke za dekolte".

 

Svaki put kada bi izlazila iz automobila, Dajana bi torbicom prekrivala svoj deoklte i tako ga zaštitila od fotoaparata paparaca.

 

Trikove sa torbicom danas koriste i mnogi drugi članovi kraljevske porodice, pa tako Kejt Midlton na svojim javnim nastupima uvek sa obe ruke drži svoju torbicu kako bi izbegla neugodno rukovanje, a sama kraljica Elizabeta uz pomoć ovog nezaobilaznog modnog detalja svom osoblju šalje brojne signale.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA