SAVRŠENA ŽENA: Lice Čehinje, grudi Dankinje - ali joj fali jedna VAŽNA stvar koju imaju samo SPRKINJE

Žene su pod stalnim pritiskom da ispune određene ideale lepote - ali najnovije istraživanje otkrilo je šta muškarci zaista žele

  • 11

Kako bi otkrili šta muškarci zaista žele kada je žensko telo u pitanju, istraživači su intervjuisali 5 miliona muškaraca kako bi saznali iz kojih zemalja dolaze najseksi delovi anatomije nežnijeg pola.

 

Ona je žena iz snova: 14 osobina koje ima samo idealna devojka

 

NE POSTOJI SAVRŠENO LEPA ŽENA: Za manje od 2 minuta ćete shvatiti da niste ružni (VIDEO)

 

Rezultati istraživanja pokazali su da za muškarce "savršena žena" dolazi iz Evrope i ima oči Mađarice, grudi Dankinje, noge Poljakinje i usne Špankinje.

 

Ipak, čini se da je istraživačima promakla jedna veoma važna stvar za koju svi stranci koji su bili u Srbiji mogu da potpišu da je najprisutnija kod naših žena - a to je otvorenost.

 

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

 

Srpkinje su legendarno otvorene, prijateljski nastrojene i spremne za nova iskustva. U pitanju je možda čak i stvar važnija od samog fizičkog izgleda jer pored toga što će muškarcima za oči prvo zapasti ženske oblina, prva stvar koja može da ih odbije jeste loš karakter devojke ili preterana hladnoća - što je prilično uobičajeno kod evropskih žena.

 

Dakle, savršena žena možda ima obline iz Evrope, ali njena ličnost definitivno mora da dolazi iz Srbije.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki gastarbajter

    1. jun 2017 | 12:34

    Haha pa naravno da su naše veoma otvorene! Kad ima kažem da sam iz inostranstva odma se otvaraju za komunikaciju. A kad kažem da sam sa sela ... onda su otrovne! Danas 90% traži sponzora tako da su otvorene za strance. Da su naše žene lepe jesu lepe, jer se još ne mešamo sa drugim rasama.

  • Stojan

    1. jun 2017 | 11:37

    Šta, bre, lice Čehinje a Ruskinje ništa, najlepše žene ne samo u EVropi, ko je bio u Rusiji zna o čemu govorim!A sve ove nabrojane nemaju ono što imaju Srpkinje, savršen spoj Mediterana i slovenske lepote!

  • Mishkec

    1. jun 2017 | 11:31

    Sve su jako otvorene u bilo kom pogledu :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA