≫ 

Snažna poruka blogerke srušila je internet! Žene, naučite nešto od nje (FOTO)

- Svaka oblina i svaka strija je na meni postavljena tako da oboje budemo srećni. Volim svoje telo i konačno sam uvidela zašto ga i on voli - napisala je blogerka Džajzi

  • 2

Blogerka Džajzi je na Instagramu podelila fotografiju sa plaže na kojoj pozira sa suprugom, a time poslala i snažnu poruku koja je mnoge iznenadila i postala viralna.

Muž i njegova ljubavnica su je zvali "debela krava": Bila je teška 117 kilograma, ali je rešila da postane bomba, i tako im se osveti (FOTO) (VIDEO)

"Kroz godine ovaj čovek je voleo svaku oblinu i striju na mom telu. Nisam razumela zašto. Kako može da voli nešto što nije savršeno? Kako čovek, koji je rođen fit, može da voli nekoga kao što sam ja? Nemam ravan stomak, tresem se dok hodam, ako prebrzo trčim po stepenicama salo mi pljeska. Ali sada vidim da imam "savršeno telo". Svaka oblina i svaka strija je na meni postavljena tako da oboje budemo srećni. Volim svoje telo i konačno sam uvidela zašto ga i on voli - napisala je.

Džajzi koristi svaku priliku da u porukama na Instagramu poruči ženama da moraju da vole svoje telo bez obzira na oblik i veličinu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    8. jun 2017 | 08:33

    Жена мора да буде најпре себи лепа,са свим манама и врлинама.Тек онда ће бити лепа и другима.Мада је битнија духовна лепота..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA