U okviru 26. Belefa održana revija Suzane Perić!

Suzana Perić publici Belefa predstavila je kolekciju za proleće/leto 2017 "Ples po oblacima"

  • 0

Sinoć je u okviru 26. Beogradskog letnjeg festivala u prelepom ambijentu Bašte Studentskog kulturnog centra održana revija modne kreatorke Suzane Perić.

Suzana Perić publici Belefa predstavila je kolekciju za proleće/leto 2017 "Ples po oblacima". Saradnjom sa Belefom zaokružen je put ove kolekcije, započet na Aerodromu "Nikola Tesla"  na Fashion Selectionu, nakon čega je kolekcija prikazana na Serbian Fashion Weeku u Novom Sadu, a potom sa ogromnim uspehom na Fashion Weeku na Malti. Mnogobrojna publika sinoć je na Belefu imala prilike da vidi lepršave haljine u kojima će se žene osećati moćno, zavodljivo, poželjno i sigurno u svakoj situaciji, i koje, prema rečima kreatorke, otkrivaju dozu sofisticiranosti i glamura, poput samog Beograda i njegovih žiteljki, čuvenih Beograđanki.

Foto: Promo Foto: Promo

Gostima se na početku programa obratila Ivona Jevtić, gradska sekretarka za kulturu, nakon čega je usledio nastup Ane Štajdohar, kojim je revija i zatvorena. Program je vodila Adriana Čortan, a u kolekciji Suzane Perić "Ples po oblacima" iz publike su uživali Milka Forcan, Nada Macura, Lena Bogdanović, Vanja Bulić sa suprugom, Novak Nedić, Maja Manojlović...

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA