Ova 4 znaka nikada neće imati sreće u ljubavi i osuđeni su da zauvek budu sami

Nekim ljudima se češće nego obično dešava da pate na kraju emotivne veze. Evo zbog čega je to tako

  • 2

Često vam se događa da vas partner ostavi, dozlogrdilo vam je da vam govore "nisi ti problem, ja sam", osećate se odbačeno, nikada ne uspevate da zadržite dečka i ostanete duže u vezi?

Horoskop otkriva pravi razlog zbog kog vas je IZNENADA ostavio - i da li ćete se POMIRITI

Njegov odnos sa porodicom otkriva koliko će vam trajati veza - pogotovo ako primetite jednu od ovih 6 stvari

Slomljeno srce BUKVALNO može da vas ubije - a u NAJVEĆOJ opasnosti su ŽENE

Biti pošten prema sebi je prvi korak u pronalaženju kvalitetne, trajne veze. Međutim, nemojte biti suviše oštri ako vam ne ide na ovom planu, jer činjenica da ste uvek odbačeni možda ima veze sa astrologijom i horoskopskim znakom.

1. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Osobe rođene u ovom znaku su avanturisti, zabavni i puni energije. Oni su radoznali, žele da istražuju svet i upoznaju se sa najrazličitim ljudima. Veoma su društveni i zanimljivi, zbog čega svi vole da budu u njihovom društvu. Nemaju problem da pronađu partnera, ali stvari su totalno drugačije kada dođe vreme da ih zadržati.

Stalno su u pokretu, što može kod partnera stvoriti osećaj zapostavljenosti. Hteli to da priznaju ili ne, mogu da flertuju, zbog čega druga polovina može da pati i oseća se nesiugurno.

Nakon što iscrpe početno uzbuđenje, Blizanci mogu da postanu nestabilni za partnera. Blizanci su jedan od znakova koji uvek budu ostavljeni, ali to im retko kad smeta, jer su optimisti kada je život u pitanju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

2. Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi imaju tendenciju da budu vođeni emocijama. Brzo i lako se zaljubljuju i ulaze u veze, ponekad i suviše brzo. Izuzetno ih je teško upoznati, osetljivi su i lako se uvrede posebno prilikom rasprava. Sebičnost, emocije koje teško kontrolišu i promene raspoloženja, samo su neki od razloga zbog kojih na kraju ostanu sami.

3. Devica (23. avgust - 22. septembar)

Devica ima veoma metodički pristup životu, često su tako precizne da ponekad postanu dosadni svojim partnerima. Često insistiraju na detalju, teško mogu da se odvoje od svoje rutine, što ih čini teškim za život i druženje. Znaju da budu kritični, što može oštetiti njihov odnose.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

4. Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vaga može da izgleda kao savršeni partner na početku, jer voli da bude u nečijem društvu i stvarno je posvećena onima sa kojima su u vezi. Poznato je da vage izbegavaju konflikt i trude se da budu kooperativni i pravedni. Međutim, važe za veoma oprezne osobe, konstantno želi da bude sa svojim partnerom i često se čini da nemaju svoje mišljenje.

Ukoliko se slučajno zaljubite u neki od ovih horoskopskih znakova, možda biste trebali da razmislite o osobina sa kojima nećete moći da izađete na kraj. Imajte to na umu pre nego što bude kasno i veza ode predaleko.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rak

    27. jun 2017 | 22:09

    I tako...ja devica, on rak...fino bgm,znači bye bye uskoro

  • Mima

    28. jun 2017 | 00:13

    Ja ovan on vaga!Vrh kombinacija.Ali,stvarno.Vaga ugadja šta god žena želi.Svakako sam superiorna,ali me i on čini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA