President maslaci – za prvoklasno gurmansko iskustvo

Predstojeći praznici idealna su prilika da se oprobate u pripremi novih specijaliteta u kojima ćete uživati sa vašim najmilijima

  • 0
Foto: Promo

Bilo da se odlučite za neformalnu zakusku ili prvoklasno gurmansko iskustvo, President maslac daće prefinjen ukus i teksturu vašim jelima i pomoći vam da svaku ideju sprovedete u delo u stilu najvećih majstora kuhinje.

President light mazivi maslaci idealni su za pripremu sendviča, kanapea ili brusketa – na vama je samo da odaberete kombinaciju namirnica, a maslaci u slanoj i neslanoj varijanti daće savršenu podlogu i povezati ih u harmoničnu celinu. Spremni za mazanje odmah po vađenju iz frižidera, President light maslaci uštedeće vam dragoceno vreme u pripremi ukusnih zalogaja koji će čak i one sa najčvršćim karakterom mamiti da probaju još jedan.

Krem supe i potaži idealan su izbor za hladnije dane, a President Classic maslac daće vašim đakonijama posebnu bogatu aromu i svilenkastu teksturu. Možete ga koristiti i za pripremu preliva za paste ili bogatih soseva sa povrćem i začinskim biljem koji se savršeno slažu sa specijalitetima od mesa. Ne zaboravite da ga dodate testima za kolače, štanglice ili keksiće i njihova prhka, vazdušasta tekstura biće zagarantovana. Ako ste u potrazi za prefinjenim ukusom francuskih restorana, pravo iz Normandije President La Motte maslac daće jedinstvenu notu vašem jelu, a njegov bogat ukus ostaće duže svež zahvaljujući praktičnom pakovanju u obliku zvona.

Iskoristite ga kao osnovu za slasne kremaste umake ili za pripremu omiljenih slatkih zalogaja poput čizkejka ili tarta i priuštite sebi i svojim najmilijima prave trenutke uživanja. Koju god opciju da izaberete, President maslaci biće vaš saveznik u jedinstvenoj kulinarskoj avanturi i tajni sastojak vrhunskihspecijaliteta kojima ćete se rado vraćati.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA