SAVRŠENE GRUDI: Tri brusa koja bi svaka dama trebalo da ima

Naći grudnjak koji savršeno pristaje predstavlja pravi izazov za ženu. Udobnost brushaltera je na prvom mestu, jer celodnevno nošenje lošeg grudnjaka može uticati na to da žena bude napeta i neraspoložena

  • 0

Modeli grudnjaka evoluirali su vremenom, pa su tako od običnih krpenih stigli do stadijuma luksuznog donjeg veša, dostižući cenu od nekoliko miliona dolara. Međutim, čak ni dijamanti ponekad ne mogu da nadomeste udobnost. Ukoliko je brushalter i udoban i lep, to je savršena kombinacija u kojoj će vaše grudi izgledati savršeno. No, to je najčešće formula koja se teško pronalazi.

Modeli koje bi svaka žena trebalo da poseduje posebnog su dezena i izgleda. Razlikuju se u detaljima, koji igraju ključnu ulogu u zavisnosti od toga šta se nosi preko. Ukoliko je brushalter loš, čak ni najfinija garderoba na vama neće zablistati.

Glatki brus

Njih svaka žena kupuje, ali i nosi najčešće, jer su klasični, jednostavni i odlično se uklapaju s dosta odevnih komada. Oni se ne ocrtavaju ispod odeće, pa su veoma pogodni za uske majice ili haljine. Najpogodniji su oni u crnoj i boji kože, jer će vam pristajati uz gotovo sve kombinacije.

Brus bez bretela

Ovaj model savršen je za leto, tokom kojeg nosimo majice i haljine sa ogoljenim ramenima. Kako biste delovale seksi i kako bi se akcenat stavio na vaša gola ramena, a ne na bratele koje vire, potrebno je uvek u ormaru imati barem jedan ovakav model.  Možete ih nositi u svim bojama i obavezno kupujte one s kvalitetnom silikonskom trakom kako bi ostali na mestu.

Grudnjaci za posebne prilike

Raznih su boja, ukrašeni čipkom, najraznovrsnijim dezenima, tilom, kamenčićima, cirkonima itd. Odabir je zaista težak, zato obradujte sebe modelom koji vam se majviše dopada, ništa drugo nije bitno osim da je to ljubav na prvi pogled.

(Tamara Milić / zadovoljna.dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA