SEKS I GRAD: Kerine cipele na aukciji (FOTO)

Glumica Sara Džesika Parker donira u humanitarne svrhe tri para cipela koje je nosila u čuvenoj seriji "Seks i grad“

  • 0

"Prada", "Dolce Vita" i "Jonathan Kelsey" potpetice, koje je Sara Džesika Parker nosila kao Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", biće na aukciji od koje će se novac donirati njujorškoj umetničkoj srednjoj školi "La Guardia".

Ova humanitarna selebriti aukcija, čiji je sponzor portal "Gotta Have Rock And Roll", počinje 24. aprila, a Sara će donirati "Prada" sandale s platformom, "Dolce Vita" štikle i "Jonathan Kelsey" sandale s vrtoglavo visokom petom. Sva obuća je autentična iz serije.

Među poznatim zvezdama, koje su takođe donirale svoje cipele u humanitarne svrhe su Madona, Britni Spirs, Majli Sajrus, Liza Kudrou, Dženet Džekson, Eminem, Eli Mekfirson, Lorens Fišburn i Šakil O'Nil. NBA superstar donirao je par crnih i crvenih patika koje je nosio tokom utakmica za "Miami Heat", a Britni roze platforme sa turneje "Crazy" 2000. godine.

Čizme Elvisa Prislija, koje je nosio za vreme jednog od svojih "come back" nastupa u Las Vegasu 1969. godine, donirao je njegov prijatelj Čarli Hodž, koji tvrdi da su one zaista pripadale kralju rokenrola. Takođe, tu je i par cipela koje je nosio Rej Čarls.

(Elle.rs / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA