Haljine inspirisane porcelanskim lutkama (FOTO)

Kreatorka Lada Dragović predstavila kolekciju „Pink apple“ u okviru "Fashion bloger bruncha"

  • 0

Modna kreatorka Lada Dragović održala je modnu izložbu „Pink apple" u okviru "Fashion bloger bruncha", jedinstvenog događaja, koji spaja modu i zabavu, koji se održao juče u baru "Koketa". Kolekciju „Pink apple" upotpunio je nakit brenda "No sugar".

Kolekcija Lade Dragović inspirisana je porcelanskim lutkama i 19. vekom, kada su one nastale. To je "Belle epoque", period prefinjene odeće i najvećeg luksuza, koji je kreatorka prilagodila modernom vremenu. Stajling modela su upotpunile nove kolekcije nakita "No sugar" - "Cotton candy", "Charms" i "Chan Luu".

U kolekciji "Pink apple" preovladavaju romantične haljine, po kojima je Lada Dragović već prepoznatljiva, a upotpunjene su elegantnim mantilima. Na svim komadima nalaze se brojni detalji,  koji su rađeni ručno, pa nizovi perlica i čipkanih traka zaokružuju početnu ideju kreatorke. Komadi su lepršavi, bogato ukrašeni i elegantni, a napravljeni su od najfinijih materijala - svile, viskoze i brokata.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA