Prvi srpski H&M od 29. avgusta u Delta sitiju!

Švedska modna kuća H&M (Hennes & Mauritz) otvoriće svoju prvu prodavnicu u Srbiji 29. avgusta u TC "Delta siti". Prve kupce očekuju pokloni i veliki popusti

  • 4

Prva H&M prodavnica u našoj zemlji će na prostoru od 2.100 kvadratnih metara kupcima ponuditi širok asortiman garderobe koja je podeljena u nekoliko različitih modnih koncepata za žene, muškarce, tinejdžerke i decu.

 

Jesenju kolekciju 2013 kreirao je dizajnerski tim H&M-a, kao liniju razigranih stilova, koja kombinuje veoma naglašene siluete sa više dekorativnih detalja. Stil koji oslikava dečački duh objedinjuje oblike različitih krojeva i haljine od prefinjenih materijala.

 

- Kao nekome ko diktira visoku modu po povoljnim cenama, kompaniji H&M je izuzetno drago što će modno osvešćenim kupcima u Srbiji pružiti inspiraciju da svom stilu dodaju lični pečat - kaže generalni direktor za H&M u Srbiji Klaudija Osvald.

 

 

Na dan otvaranja prodavnice, prvih 300 kupaca će na poklon dobiti kartice u iznosu od 1.500 dinara. U toku dana, kupcima će biti ponuđeno 20 odsto popusta na njihov omiljen modni komad. U planu je da sledeća prodavnica bude otvorena u tržnom centru Stadion na Voždovcu.

 

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA