JOŠ ZDRAVIJI: Wellnes keks sa heljdom za vitalnost organizma

Bambijev Wellness keks sa heljdom nema konzervanse, a jedan keks sadrži svega 2,5 g šećera, što ga čini idealnim za sve koji vode računa o zdravoj ishrani

  • 3

Novi Bambijev Wellness integralni keks sa heljdom karakteriše idealni balans zdravog i ukusnog. Njegov jedinstveni ukus čini ga savršenim uživanjem za sve koji brinu o svom zdravlju, a posebno za one koji vode računa o pravilnoj ishrani. Ne lišavajući se vrhunskog ukusa, ovaj keks sa sobom nosi zdrave i aktivne sastojke važne za rast kostiju i obnavljanje krvi.

Novi integralni keks iz Bambijeve porodice sadrži integralno heljdino brašno pa je užitak u najkvalitetnijim sastojcima zagarantovan. Jedinstvena receptura i vrhunsko znanje u pripremi keksa najvišeg kvaliteta učinile su da se već pri prvom kontaktu sa Wellnessom probudi strast za savršenim.

Wellness keks sa heljdom ne sadrži boje i konzervanse, a jedan keks sadrži svega 2,5 g šećera, što predstavlja 3% preporučene dnevne količine. Poreklom iz centralne Azije, biljka heljda, koju nazivaju i crnim žitom, ne sadrži gluten, dok poseduje osam esencijalnih amino-kiselina koje potpomažu održavanje dobrog zdravlja krvnih sudova. Novi Bambijev hit nema prisutnih aroma, a njegova prirodnost čini ga najsličnijim domaćem keksu iz bakine kuhinje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA