ČUDOTVORNI LEK: Bosanka otkrila šta je izlečilo od raka!

Čitateljka jednog bosanskog portala obratila se javnosti u želji da podeli sa ljudima čudotvorni recept za narodni lek koji je izlečio od opake smrtonosne bolesti

  • 27

Bosanka koja je bolovala od raka endrokrinih žlezda nedavno se obratila čitaocima jednog regionalnog portala u želji da podeli sa što većim brojem ljudi narodni recept koji ju je spasao sigurne smrti.

 

Ona je dvadeset dana bila na aparatima, a onda je odlučila da isproba recept. Od trenutka kada je počela da uzima čudotvorni lek, pa sve do povratka u život prošlo je svega nekoliko dana. Tajna je zapravo u kombinaciji meda i đumbira koja je njoj, za veoma kratko vreme, omogućila da se ponovo oseti živom i da se, bez ikakvih bolova i hemoterapije, potpuno revitalizuje.

 

 

ŠTA JE POTREBNO ZA LEK:

 

Dva veća korena đumbira koja se očiste i iseckaju na najsitnije komadiće (najbolje pomoću električne seckalice). Tako usitnjen đumbir se potom meša sa pola kilograma meda uz jedan obavezan uslov, a to je da med mora da bude domaći.

 

 

Napravljenu smesu sipajte u teglice i konzumirajte po jednu kašiku tri do četiri puta dnevno. Takođe je važno da kašika bude drvena ili plastična, metalna je strogo zabranjena. Prema rečima ove Bosanke, za svega par dana se mogu osetiti prvi efekti.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moke

    2. mart 2014 | 14:10

    Koji zajedljivi komentari..treba da se narod ohrabri,a ne postavljati glupe komentare..

  • Petar

    2. mart 2014 | 12:32

    Ma samo treba da se okrenemo sto vise domacim prouzvodima..

  • Samanta

    2. mart 2014 | 12:27

    To ona misli da se izlečila.Med ne leči rak endokrinih žlezda,možda se oseća bolje,ali kada će da metastazira od meda ne zavisi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA