≫ 

Ovih 7 komada garderobe nikada ne bi trebalo da bacite iz ormara

Prilikom sređivanja ormara, vodimo računa da ne bacimo stvari koje za nas imaju veliku vrednost, bez obzira koliko su plaćene, nama su veoma vredne i drage

  • 0

Svima nama je potrebno sređivanje ormara, ali pre nego što počnete, napravite spisak stvari koje želite da zadržite.

Ovoj odeći nije mesto u vašem ormanu. Izbacite je! (FOTO)

SAMO ZA ŽENSKE OČI: Zavirite u Bijonsin ormar! (VIDEO)

To bi trebalo da bude nešto što vam je draga uspomena, ili nešto što želite da sačuvate za svoje dete.

Ovih 7 stvari nikada ne bi trebalo da izbacite iz ormara 

Vaš prvi dizajnirani komad odeće

Foto: Pixabay

Ljubitelji mode veoma dobro znaju kakav je osećaj kada po prvi put kupite neki dizajnirani komad garderobe. Kada se samo setite koliko ste štedeli da biste tako nešto kupili.

Sačuvajte ovaj komad , kada vam je teško što morate da radite, vi ga pogledajte i odmah će vam se raspoloženje popraviti.

Stare majice

Vaša kolekcija starih majica može da se nosi u kombinaciji sa farmerkama ili umesto spavaćice. U svakom slučaju ove majice su trend i dalje, još ako imaju neku rupu, ondqa definitivno treba da ostanu, bar još ove sezone.

Odeća koja tza vas ima sentimentalnu vrednost

Broš od bake, kačket koji ti je otac dao kada ste se prvi put igrali zajedno, to su stvari mkoje treba da sačuvate, jer za vas imaju veliku vrednost. To su vaše uspšomene i nemaju cenu.

Omiljeni džins

Možda je vreme za nove farmerke, ali to ne znači da stare treba da bacite, uvek postoji onaj par od koga ne možete da se odvojite.

Kožna jakna

Kožna jakna je jedna od onih stvari koje izgledaju sve bolje što su starije. lako se kombinuje sa različitim stilovima i uvek je moderna.

Uspomene sa putovanja

Neki ljudi kupuju razglednice ili magnete kada putuju, ali za ljubitelje mode, to će svakako biti nešto od modnih detalja, kao na primer ručno pravljene sandale iz Afrike , ili neka torba. Takve komade ćete svakako sačuvati.

Ostaviti u nasleđe

Najbolji razlog da nešto ne bacite je da sačuvate za svoju decu. To može biti venčanica ili ogrlica, ali bez obzira na to šta je u pitanju, komad treba da bude prilično poseban.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA