Feng šui manikir: Ove boje na noktima privlače novac i ljubav

Feng šui zašao je u sve svere života, pa čak i kada je manikir upitanju

  • 1

Na feng šui nije imuno ni ulepšavanje, pa tako kombinacija određih boja može da ima uticaj na ljubav ili novac u vašem životu.

Zbog ove stvari spavate loše i vrtite se po celu noć, izbacite je odmah iz spavaće sobe

Feng šui principi: Pustite energiju novca kroz vaš dom

Da li ste i vi loše postavili ogledalo u spavaćoj sobi?

Pre nego se odlučite za neku boju, proverite da li ona odgovara vašem elementu. Element možete odrediti na osnovu poslednje cifre u vašem datumu rođenja. Na primer, ako ste rođeni 1985. onda je vaš broj 5. Na osnovu tabele odredite vaš element:

0 i 1 - metal;

2 i 3 - voda;

4 i 5 - drvo;

6 i 7 - vatra;

8 i 9 - zemlja.

Printskrin: Instagram/nail_unistella

Oni čiji je element vatra treba da boje njihove nokte u crveno. Drvo kao element prate zelena, plava i crna boja, a vodu sve nijanse od crne do svetlo plave. Metal je prepoznatljiv po nijanasama bele, sive, žute i braon, a zemlja po žutoj, pink, bež i braon boji.

Svaka boja ima svoje značenje. Svetle boje poput boje kajsije utiče na dobru volju drugih ljudi i imaju dobar uticaj na emocije. Ako želite da budete neprimećeni onda obojite vaše nokte u sivu ili belu boju koje ne izazivaju emocije. Tirkizna boja je simbol elegancije i nežnosti, ali ova boja je i radoznala, smiruje i daje snagu imunom sistemu te sprečava mnoge bolesti.

Ako želite da se koncentrišete na bitne stvari birajte plavu boju, a za mir uzmite žutu. Eksperti savetuju zlatnu boju ako želite da se psihički i fizički osnažite. Upozoravaju da budete oprezni sa braon bojim i da koristite samo svetle tonove koji donose mir i toplinu. Tamne nijanse su pune negativne energije.

Printskrin: Instagram/ mymaynails

Crvena je boja ljubavi i strasti. Ovu boju biraju samouverene žene koje žele da privuku pažnju suprotnog pola.  Cirkulaciju ubrzava boja limuna, a u komunikaciji sa ljudima smiruje napetost. Bela boja odgovara svima i simbol je čistoće i časti.

Oni koji su u depresiji treba da se odluče za narandžastu boju koja će popraviti njihovo raspoloženje jer je puna optimizma. Zelena boja umiruje, ali u kombinacji sa suncem privući će uspeh na poljima na kojima vam je to najpotrebnije. Pink boja smanjuje agresiju, plava naglašava moralnu čistoću, a obe pomažu da brže prođe bol.

Uprkos tome što je ljubičasta često zanemarena, u Feng šuiju ona je glavna boja. Ona donosi harmoniju u svetu i onima koji je nose pomaže da donesu važne odluke.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA