≫ 

Zvezde otkrivaju koji horoskopski znak je VAŠA SRODNA DUŠA

Mnogi više ne veruju u ljubav i srodne duše, međutim, to ipak postoji, istina ne sreće se često u životu, ali kada je sretnete dobro je čuvajte

  • 4

Svi želimo da nađemo tu posebnu osobu sa kojom ćemo provesti ostatak života. Prolazimo kroz različite odnose tokom života i često se pitamo šta je pošlo naopako i gde smo pogrešili.

LJUBAVNI HOROSKOP OTKRIVA najveću grešku koju svaki znak PRAVI U VEZI

Zvezde otkrivaju: Evo šta svaki znak tačno misli kada vam kaže - VOLIM TE

Kompatibilnost je ključna, i kada otkrijete da vam neko odgovara to je zaista divna stvar. Ako ipak  započnete vezu uprkos razlikama koje se ne mogu prebroditi, neminovan je raskid, a to niko ne želi.

Ovo su zodijački znakovi koji su najkompatibilniji :

Ovan i Vodolija

Oboje uživate u avanturama, ali i u misteriji i nepredvidivosti. Imate budućnosti i razumete jedni druge. Komunikacija između ova dva znaka je sjajna, što je od ključne važnosti da veza uspe. Poštujte svoju nezavisnost i dozvolite jedan drugome vreme i prostor za svoje potrebe.

Vodolija i Bik

Seksualno, gledano vi ste savršeni. Vodolija će svakodnevno biti seksualno različita, što dovodi do toga da Bik traži avanturu i istraživanje. Nijedno od vas nije posesivno i oboje znate šta želite u vezi.

Bik i Devica

Zemljani znakovi su izuzetna kombinacija. Oboje zapravo želite iste stvari.

Bikovi vole da daju savete, a Devicama je baš to potrebno. Oboje ste strpljivi i pragmatični, tako da postoji obostrano razumevanje.

.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Blizanci i Vaga

U pitanju su dva vazdušna znaka. Oboje ste iskreni i veoma optimistični. Uživate u noćnom životu i izlazite na različita mesta.

Iako može doći do napetosti koja se može pripisati strasti i vatri koju oboje imate, može se prevazići razumevanjem i komunikacijom. Seksualno posmatrano, puno je plamena i strasti među vama.

Rak i Škorpija

Tražite dominaciju i vođstvo kada ste u vezi sa nekim. Škorpija će biti upravo ono što vam treba. Oboje ste ljubomorni, a Škorpija će vas bolje razumeti od bilo kog drugog.Ako ste sa Škorpijom, našli ste svoju emocionalnu polovinu. Vi ste i sentimentalna i emocionalna bića. Imate veoma snažnu intuiciju.

Lav i Ovan

Oboje imate jak ego, ali se dopunjujete na neki način. Vaša veza će uvek biti strastvena i uzbudljiva.

Ovan je ambiciozan i veoma veran. Vrlo su naporni i učinit će sve da pobede. Ovan će moći da vas razvedri i napravi od loše situacije dobru. Oboje pokazuju veliku količinu hrabrosti i entuzijazma. Veoma su kreativni i odvažni, može se reći savršen par

Devica i Ribe

Ribe se slažu sa svima i vrlo su simpatični. Znaju šta hoće i kako da to zatraže, što je dobra stvar. Ribe su sentimentalne i emocionalne, što pomaže da se izvuče ono emocionalno iz Device. Ako vam nedostaje neki kvalitet, Riba će vam nadoknaditi. Majstori su da izvuku iz svakog onu ranjivu stranu. Ovde nema mesta za razočaranost

Vaga i Strelac

Vazdušni i vatreni znaci čine odličnu kombinaciju za vezu. Oboje volite zabave i da upoznajete nove ljude. Strelcu je potrebno puno slobode i prostora. Kada Strelac stekne poverenje, onda postaje veran.

Oboje cenite svoju nezavisnost. Vaša nežna i ljubazna priroda će olakšati um Strelca i pružiti im udobno i sigurno mesto, samo za njih stvoreno. Romantični ste i volite to da pokažete i u spavaćoj sobi.

Foto: Pixabay

Oboje ste nepredvidljivi i avanturističkog duha. Među vama postoji pozitivna vibracija kada ste jedno blizu drugog. Slabosti Strelca Lav će nadoknaditi i obratno.

Oba znaka imaju tendenciju da naglašavaju snagu onog drugog. U spavaćoj sobi je uvek nepredvidljiva situacija, ali uvek je zadovoljavajući ishod.

Jarac i Bik

Sve kvalitete koje tražite kod nekog su u Biku. Oni daju bezuslovnu ljubav. Pouzdani su, štedljivi i razumni. Oboje izuzetno cenite porodicu i dom. Međusobno poverenje je veoma važno za vas, kako biste se kretali napred, a Bik je veoma pouzdan.

Seksualno, to je mešavina strasti i nežnosti, u zavisnosti od raspoloženja u kome se nalazite.

Vodolija i Strelac

Ovaj dinamični duo je iskren i strastven u svojoj ljubavi i divljenju koje imaju jedno za drugo.

Sloboda koju svako od njih daje onom drugom čini ovaj odnos trajanim. Njihova veza je gotovo neraskidiva.

Ribe i Rak

Oba znaka osećaju i doživljavaju emocije veoma duboko.

Rak je u stanju da uskladi stvarikako bi olakšao Ribi. Riba razume Raka i sa njim se veoma dobro slaže. Oba znaka vrlo dobro komuniciraju međusobno.

Seksualno, Ribi i Rak su maštoviti, tako da su mogućnosti ovog para beskrajne.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA