Saznajte šta dužina dlana govori o vama

Dužina dlana može da otkrije mnogo toga o vašem karakteru, talentu ili sklonostima

  • 0

Da li vam je možda palo na pamet da neke stvari o sebi koje do sada niste znali, možete da saznate samo jednim pogledom na dlan.

Imate slovo M na dlanu? Evo šta to otkriva o vašoj SUDBINI

Oblik DLANA otkriće vam da li ste rođeni VOĐA, MUDRAC, UMETNIK ILI BAŠTOVAN (FOTO)

Dužina dlana može otkriti mnogo toga o vašem karakteru, talentu ili sklonostima. Izmerite svoj dlan i saznajte ono što o sebi možda niste znali.

Levi dlan stavite na podlakticu, palac postavite u visini lakta, a srednji prst prema drugom dlanu. Ako vam srednji prst dolazi do zgloba, to znači da imate duge dlanove. Ako je situacija obrnuta, prst ne doseže do zgloba, dlanovi su vam kratki.

Osobe koje imaju duge dlanove pravi su perfekcionisti, dobro koncentrirani na detalje. Ako pripadate ovoj grupi, budite pažljivi jer perfekcionizam iscrpljuje, pa se u nekom trenutku može odraziti na vaš svakodnevno funkcionisanje.

Foto: Telegraf

Svi računaju na vas kao na dobrog radnika koji svaki zadatak besprekorno obavlja. Pritom ste osetljivi na kritike, impulsivni ste i često znate da preterate. Dobro se slažete s drugim ljudima, do te mere da ponekad zaboravite na sebe.

Osobe koje imaju kraće dlanove vrlo su sklone avanturi. Uživaju u riziku, vrlo su sposobni u rešavanju i najtežih problema.

Ako pripadate ovoj grupi, vas pokreću dramatični trenuci, pa se mnogo bolje snalazite u kritičnim situacijama. Dobro vas je imati u društvu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA