Zvezde otkrivaju NAJVAŽNIJU stvar koju svaki znak mora da uradi u 2018. ako želi da promeni svoj život

Svaka godina donosi priliku da uradite nešto novo u vašem životu, iskoristite tu priliku i učinite nešto lepo za sebe jer vam to može promeniti život

  • 15

Novogodišnja odluka nije loša ideja - sagledajte aspekte vašeg života i mogućnosti za napredak tamo gde je to potrebno. Naredna godina je idealna da započnete nešto novo u vašem životu, a vaš horoskpski znak vam može otkriti tačno šta.

SPREMITE SE ZA OLUJU: Mlad Mesec u Škorpiji će u narednih nekoliko nedelja napraviti pravi pakao od vašeg ljubavnog života

Ovan

Saznajte novu veštinu

Započnite rad na onom naprednom nivou kada je edukacija, ali takođe možete da se prijaviti za obuku za instruktora joge ili uzeti časove gitare. Putovanje takođe dolazi u obzir. Uvek ste razmišljalli o odlasku na Puket, pa sad je vreme.

Blizanci

Pokrenite sopstveni fond

Ove godine se radi o dogovoru sa drugim ljudima koji su od koristi i ja vas i za njih To može značiti da skupljate svoj novac zajedno sa prijateljima kako biste nešto konkretno uradili. Šta god da je, biće dobro i za one koje najviše volite, vaše najbliže,

Rak

Ojačajte odnose

U vezi ste sa ljudima sa kojima stvarno želite da budete. Ako ste sami, počnite da pravite korake ka otvaranju svog život za nekog ko je vredan vašeg vremena. Ako ste u vezi, radićete na stvaranju ljubavi svog sna. Vi jednostavno nemate vremena za ljude koji vam ne predstavljaju prioritet.

Foto: Profimedia

Lav

Prioritet su vam zdravstveni ciljevi

Iskoristite jednu od onih članarina za teretanu. Počnite da se hranite zdravije i radite sve u korist. Ne zaboravite na svoje mentalno zdravlje, i o njemu treba da vodite računa.

Devica

Pronađite novi hobi

Vreme je da nađete hobi izvan posla i zapravo provodite vreme na malo drugačiji, kreativniji način. Dobićete tonu zadovoljstva od istraživanja druge strane sebe.

Vaga

Ponovo se poveži sa porodicom

Saturn je u četvrtoj kući, koja predstavlja porodicu i dom. Očistite svoj ormar i poklonite svoju staru odeću nekome kome je potrebno. Ako živite daleko od vaše porodice, planirajte posetu i ponovno okupljanje.

Škorpija

Počnite da pišete

Ove godine je sve u pisanju i učenju za vas. Dakle, započnite saopštavanje i snimanja svojih snova ili napokon počnite da pišete knjigu o kojoj razmišljate godinama.Sada je vreme da se konačno posvetite stvarima koje ste oduvek želeli, ali nikada niste imali vremena.

Foto: Profimedia, Alamy

Strelac

Brinite o finansijama

Saturn je u tvojoj kući finansija, a ove godine ćeš dobiti kontrolu nad svojim novcem. Radite na rešavanju dugova i uštedite novac kao što nikad ranije niste.Takođe možete pronaći bolje plaćen posao. Na kraju krajeva, vaši računi se neće platiti sami

Jarac

Postavite svoje potrebe na prvo mesto

Trebate da budete verni sami sebi. Upoznajte svoje potrebe i naučite kako da ih postavite kao prioritet. Kada to uradite, sve ostalo će doći na svoje mesto.

Vodolija

Iskoristite vreme da se isključite

Potrudite se da imate vremena za sebe. Napravite prostor u vašem domu koji je lični, i planirajte odmor i ppotpuno se isključite, nema mejlova, nema poziva, samo uživanje u životu.

Ribe

Nađite nove prijatelje

Nađite vremena da razmislite o tome ko su vaši pravi prijatelji i ko vam zaista nije tu kada vam zatreba. Ako neko ne ostvari svoj potencijal za prijateljstvo, u redu je pustite ga. Fokusirajte svoju pažnju na ljude za koje biste želeli da budete tu za njih i obratno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA