≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga uspeh na poslu i brdo novca

Saznajte da li ćete tokom decembra imati sreće u ljubavi i kako će vam izgledati poslovni život

  • 1

Decembar će za mnoge horoskopske znake biti veoma pozitivan na polju ljubavi, posla i zdravlja.

www.my-lifecoach.com

OVAN

Ilustracija: pixabay.com

POSAO: Buran početak meseca odraziće se i u nekoj daljoj budućnosti. Možda će početak meseca biti nezgodan za saradnju ali kako vreme ide moraćete da se stabilizujete, da nađete zajednički jezik sa saradnicima koji nisu sjajni, mada ni vaše strpljenje nije na zavidnom nivou. Retrogradni Merkur koji će obeležiti ovaj decembar biće za sve znake test izdržljivosti, strpljenja ali i zdravog razuma ukoliko ga bude. Dobri aspekti sa Saturnom mogu dati bolje finansije, polako ali sigurno. Izdržite do druge polovine meseca kada se prave bolji aspekti Sunca koji obećavaju bolju karijeru i sam posao.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku moraju da paze na komunikaciju jer će biti posebno nadahnuti da drže predavanja partneru koja nikako nikom ne prijaju. Stalna kritika, nervoza nije dobra u toku ovog meseca jer su Ovnovi posebno razdražljivi a partner ako je u vatrenom znaku onda će situacija biti gora iz dana u dan. Za one koji traže svoju pravu ljubav mogu je potražiti u nekoj drugoj državi. Venera je u Strelcu već od samog starta meseca i inicira partnerstvo iz inostranstva. Pred kraj meseca Venera ulazi u znak Jarac i Ovnovi će tražiti stabilizaciju i verovatno zvanični brak.

ZDRAVLJE: Merkur je većinu meseca retrogradan i u devetom polju, znaku Strelac, morate da povedete računa o načinu ishrane jer Strelac i te kako voli da jede i sklon je gojenju, što mnoge Ovnove neće izbeći. Morate biti više fizički aktivni. Posebno morate obratiti pažnju na višak šečera u krvi.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u decembru očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA