OVO MENJA SVE: Trik sa jastučnicom će vam istog trenutka napraviti red u ormaru

Sređivanje doma nikada nije lak posao pogotovo što morate da organizujete mnoge stvari

  • 0

Svakoj domaćici trebaju mali trikovi kojima brzo i lako može da sredi haos koji se lako napravi u kući, pogotovo sa stvarima u ormanu.

Nikada u životu niste stavili džemper na ofinger kako treba - evo kako se to zaista radi

Jedan trik koji kruži internetom pokazuje kako možemo uz pomoć jastučnice da organizujemo posteljinu i spojimo sve komade istog dezena u jedno. Sve što trebate da uradite jeste da lepo sklopite čaršav i navlaku za ćebe i stavite u jastučnicu iz tog seta. Tako će vam sva posteljina biti lepo sređena i na dohvat ruke kada vam zatreba.

Sličan način organizacije možete da primenite i sa pidžamam tako što ćete donji deo staviti u gornji. Ove godine orman će vam biti organizovan kao nikada do sada.

Foto: Pixabay

Još jedan trik sa ofingerima može vam olakšati izbor odeće koju nosite i one koja vam samo zauzima mesta u ormanu. Okačite sve ofingere u istom pravcu na početku godine. Kada budete vraćali garderobu u orman okrenite ofinger u kontra smeru. Tako ćete moći da pratite koju odeću nosite, a koja vam samo zauziam mesta i možete da je poklonite prijateljima ili date u dobrotvorne svrhe.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA