LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR: Evo šta očekuje svaki horoskopski znak na Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih vole i planete pa će ljubav obojiti ceo Zodijak

  • 5

Bilo da ste u vezi ili braku, ili ste još uvek u potrazi za srodnom dušom, Dan zaljubljenih biće vam u znaku ljubavi i pod punim patronatom planeta nad horoskopskim znacima.

Tvoj horoskopski znak otkriva šta je ljudima neprivlačno na tebi i zbog čega te frajeri ne vole! (FOTO)

Evo šta vas očekuje ovog najromantičnijeg dana u godini i šta vam astrolozi savetuju u zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Vaša porodica i prijatelji neće se slagati sa vama kada je u pitanju vaš odnos sa partnerom pa ćete morati da uložite više truda u to da uspostavite i održite mir u kući. Znate da je vaš partner ok i da ne zaslužuje takav tretman već vašu punu pažnju. Uživaćete u svim nežnostima i ljubavi koju vaš partner može da vam pruži. Ukoliko ste singl, budite oprezni da ne budete previše grubi u ophođenu prema potencijalnim partnerima.

Bik

Foto ilustracija: Telegraf

Odlično se snalazite u poslovnom okruženju i društvu. Vaša povećana osetljivost i entuzijazam zbog vašeg ljubavnog života držaće vas punim energije cele nedelje. Porodica i prijatelji poštovaće vas i biće vam zahvalni zbog vaše darežljivosti, a u očima partnera bićete veoma saosećajni i brižni. Partner vas inspiriše i znači vam svo poštovanje, ali slušajte svoju ljubav sa entuzijazmom i strasti.

Blizanci

Vaša strast ubrzaće neke stvari koje osećate i primećujete od skoro. Sada imate punu sliku svih prilika i želja u vašem životu i možete bolje da sagledate sve vaše žudnje. Jedini savet vam je da nikada ne prelazite ghranice i izbegavajte bilo kakve razgovore o vašem ljubavnom životu sa prijateljima. Prijatelji neće baš najbolje moći da svare sve događaje u vašem ljubavnom životu. Ukoliko ste singl, umesto da se trudite da zadovoljite svaki aspekt stvari koje se nalaze na vašem putu, bolje se distancirajte i odredite prioritete.

Rak

Foto ilustracija: Telegraf

Sada je vreme da usporite kada je reč o vašem ljubavnom životu. Pustite da se stvari dešavaju same od sebe i prepustite se. Pogrešan korak može da znači pogoršanje prilika u vašem ljubavnom životu. Probajte da ne ispitujete vašeg partnera o svakom neprijatnom momentu iz prošlosti, već budite svoji i ne ponižavajte partnera jer će se on možda uvrediti. Komunikacija i razgovor biće veoma pozitivni i privlačni.

Lav

Verujte u snagu vašeg intelekta i upotrebite ga da zadivite vašeg partnera. Osetite vašu strast, ali je držite pod kontrolom. Dodatni napori doprineće vašem odnosu u budućnosti. Bićete veoma inspirisani i osećaćete se ispunjeno. Vaše reči inspirisaće partnera da vam se otvori i podrži vas u odlukama koje morate da donesete. Volite to stanje u kome vas sreća vašeg partnera inspiriše i čini da trajete.

Devica

Vaš napor da pronađete uspeh i sreću u ljubavnom životu urodiće plodom. Zadržite vaš pozitivan stav i imajte na umu i planove i ciljeve vašeg partnera. To će ostaviti veliki utisak na celokupnu sliku o vama i učiniće vas zanimljivijim svima u vašoj okolini. Onda će i vaša romansa da napreduje. Morate da volite, ali izbegavajte ludosti. Pokažite vašu snažnu stranu partneru i okanite se novih romansi u korist trenutne veze u kojoj ste.

Vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Na domaćem terenu moraćete da se suočite sa novim izazovima, pa ako niste još uvek vašu porodicu upoznali sa partnerom onda to odložite za još koji dan. Vaša emotivna i intimna strana vaše veze može da dođe u konflikt ukoliko niste pažljivi. Možda ćete osećati nesigurnost u pogledu razvoja vašeg ljubavnog života. Ali ne brinite, ova negativna energija će brzo da prođe. Ukoliko se nekome dopadate dajte toj osobi šansu da vam dotakne dušu.

Škorpija

Miran i promenjen pristup doprineće vašem odnosu i porodičnom životu. Vaše misli su više intelektualne, vaše odluke su briljantne i stav prosto savršen. Ove nedelje prosto ne grešite u vašim odlukama. Osećaćete sve mnogo intenzivnije. Ljubavnik, prijatelj ili porodica biće u većem fokusu nego inače. Ukoliko je moguće odložite donošenje velikih odluka kada će vaš um biti mnogo više praktično orijentisan. Vaša komunikacija sa partnerom zahteva više racionalan i prijatniji pristup.

Strelac

Vi preopterećujete sami sebe. Fokusirajte se na vezu i istrajte u vašoj vezi ili romansi jer postoji mogićnost za neki skandal. Ako želite ad pokažete vašu pažnju partneru uradite to sa ljubavlju i pažljivo umesto skupim poklonima jer će to biti efektnije.

Jarac

Foto ilustracija: Telegraf

Vaš um je preokupiran praktičnim stvarima više nego romantičnim, pa će vas vaša finansijska situacija potpuno preopteretiti. Možda ćete zbog toga imati problem da se fokusirate na vašu vezu. Uskoro ćete izaći iz te dileme. Kontrolišite vaš ego, toplo dočekujte vašeg partnera i pokažite mu koliko vam znači u životu. Ovo nije vreme za donošenje odluka o tome da li ćete napraviti sledeći veliki korak u vašem odnosu. Verujte vašoj intuiciji.

Vodolija

Stres oko nekih etičkih stvari u vezi je skroz ok. Stvari srca nisu vama trenutno prioritet, već morate da se sa problemima suočite polako. Vaša želja da pomognete partneru ne prolazi nezapaženo i biće vam uzvraćena. Ne brinite o stabilnosti vaše veze i nemojte da se osećate kao da je sav teret ovog sveta pao na vaša leđa i da svima morate da delite moralne lekcije. Budite strpljivi i vaša veza će se brzo vratiti u normalu. Uložite vreme u sređivanje vašeg odnosa i videćete neverovatne rezultate.

Ribe

Konfliktna situacija u vašem ljubavnom životu nateraće vas da mislite o novom pristupu i načinu rešavanja problema. Nije ovo baš najbolji dan za romantiku i ljubav za vas. Vi ste u fazi kada vam treba mir. Privatne stvari i specifični problemi sada su u fokusu i posvetite dovoljno vremena za njihovo rešavanje. Pogledajte u prošlost i duboko u sebe kako biste pronašli odgovore koje toliko dugo tražite, piše timesnownews.com. Na svu sreću, sve će se uz dodatni trud srediti. Vaše prisustvo i interakcija sa partnerom kao i odlazak u restoran biće idealna da se stvari srede. Smirite se i ponovo porazmislite o sebi i otkrićete kako da se oslobodite drugih odgovornosti.

Daljinac

(M.K./m.krstic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA