Večerašnji sekstil Urana i Merkura osetićemo svi - očekujte iznenađenja koja će vam promeniti život iz temelja

Večeras ćemo imati prilike da vidimo kako se mlad Mesec nalazi između Zemlje i Sunca, ali i sekstil Merkura i Urana koji će doneti promene baš tamo gde ih najviše trebamo

  • 7

Sve u astrologiji je povezano, a u svom tranzitu Merkur i Uran doneće buru emocija u saradnji sa položajem mladog Meseca, što je lepa i dobra vest za sve bez obzira koji ste horoskopski znak jer nam predstoje mnoga prijatna iznenađenja.

6 horoskopskih znakova za koje zvezde kažu da su geniji

Znamo da je tokom pomračenja svašta nešto moguće i to uglavnom ono što i sami priželjkujemo da se desi. U astrologiji, sekstil znači da se dve planete nalaze pod uglom od 60 stepeni jedna u odnosu na drugu i zajedno stvaraju nešto inspirativno. Tokom ovog posebnog tranzita, mlad Mesec će doprineti svojom energijom da se prave varnice pojave.

Foto: Profimedia/Alamy

Merkur gospodari poljem komunikacija sa drugima, ali i sa nama samima. Ova planeta je trenutno u znaku Vodolije i označava komuniciranje sa veoma otvorenim umom. Merkur se brzo kreće, ali sada to nije slučaj već doprinosi promenama.

Udružen sa Uranom koji ove nedelje završava svoj tromesečni boravak u Ovnu, doneće nam smelosti da se uhvatimo u koštac sa nekim stvarima. Ovan je vatreni znak i veoma je samopouzdan u donošenju odluka i pri izborima. Sve u svemu, ovo znači da ćemo brzo militi i preduzimati akcije u životu, posebno na polju ljubavi.

Ovde je izražen uticaj boginje Juno koja simboliše brak i plodnost. Odmah pomišljamo na moguće trudnoće i možemo primetiti kako one jesu u porastu tokom februara i marta pa sve do aprila, a sve pod uticajem ove boginje. Ovo je period za nove početke i promene.

Foto: Pixabay

Živeti znači balansirati između prepuštanja i borbe za nešto. Ima perioda kada ne možemo da utičemo na događaje i kada jednostavno trebamo da se prepustimo. Nažalost, promene nisu uvek lepe i prijatne, pa ne znače uvek veridbu, brak ili očekivanje bebe. Ovo može da znači i raskid, razvod ili rastanak.

Sve što trebamo da znamo jeste da sve što se desi danas bilo da je o spajanju ili rastajanju reč, sve je jednostavno tako suđeno da bude. To ne mora da znači da ćemo patiti od slomljenog srca, ali znači da ne smemo da jurimo i pritiskamo nešto da se desi i da jurimo nešto što nam uporno izmiče, piše YourTango. Biće onako kako treba da bude, a ponekad mi ni sami ne znamo šta je to najbolje za nas. Promene se dešavaju, hteli mi to ili ne.

Danas se samo prepustite da vas život vodi i pokaže vam put. Na kraju, život nas uvek iznenadi u momentima kada to najmanje očekujemo.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😊

    15. februar 2018 | 19:59

    Nek me iznenadi konacno da mi se nesto lepo desi

  • Dragica

    16. februar 2018 | 07:43

    Hajde da me jednom i lepoiznenadi !!!Umorila sam se od loseg !!!

  • Maja

    16. februar 2018 | 08:19

    Astrologija je lepa nauka, ali sve treba prihvatiti sa rezervom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA