≫ 

Ovakav sapun ste svi želeli - nikad vam više neće ispasti iz ruke

Za proizvodnju ovog sapuna treba čak mesec dana

  • 2

Dizajner Majk Mak, koji stoji iza "Tetra sapuna" osmislio je novi izgled sapuna baziran na betonskim pločama - tetrapodima, koje sprečavaju eroziju tla pod uticajem vode. Umesto tipičnog kvadratnog oblika, "Tetra sapun" ima četiri kraka, pa uvek stoji na rubnim tačkama tri kraka, što omogućava da se voda ocedi nakon pranja ruku ili tuširanja, a i teže isklizne iz ruku.

Više nikada nećete koristiti mašinu za sušenje ruku kada vidite rezultate testa koji je izvela (FOTO)

Prilikom proizvodnje svaki sapun se izliva u posebni silikonski kalup u kom ostaje dok se u potpunosti ne ohladi, što podstiče bolju povezanost alkalnih i baznih ulja, zahvaljujući kojima sapun ima duži rok trajanja.

Kada smete da probušite uši detetu? Pazite, mogli biste da dobijete tužbu za nanošenje "telesnih povreda"

Za proizvodnju "Tetra sapuna" je potrebno mesec dana, nakon čega se svaki sapun pregleda i ručno završava. Prilikom korišćenja sapun zadržava svoj prvobitni oblik.

Print Screen YouTube / FURNITURY

Neki od sastojaka koji se nalaze u "Tetra sapunu" su ekstra devičansko maslinovo ulje, kokosovo ulje, organski citrusni bioflavonoidi, ulje čajevca, ulje sandalovine i smirna, sastojci koji ne narušavaju pH ravnotežu kože.

- Sapun je proizvod koji ljudi koriste svaki dan već 5000 godina. Postoji na hiljade formula i načina na koji se može proizvesti, ali njegove osnovne karakteristike - priroda i činjenica da se topi u ostacima vode nakon korišćenja, se nije promenila. - rekao je Mak.

Pogledajte kako izgleda sapun:

- Hteo sam da promenim percepciju sapuna. "Tetra sapun" je lako uloviti, iako je mokar. Takođe, on će zadržati svoj oblik do kraja budući da će se voda slivati preko njegovih krakova i tako će se duže koristiti - napomenuo je.

Daljinac

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    22. februar 2018 | 01:31

    Sta ce da operete njim? Ima da s etrljate 3 puta duze jer mala dodirna po vrsina.

  • Lule

    22. februar 2018 | 22:24

    Sta fali tecnom sapunu, dva pritiska na pumpicu i gotovo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA