≫ 

Prvo slovo vašeg imena može da otkrije kakvi ste kao ličnost i koje sve tajne skrivate

Koliko vam je bitan novac i lepota, da li ste ambiciozni ili lenja buba – otkriva vaše ime

  • 4

Veruje se da je ime kombinacija zvukova i iako moć zvuka nije do kraja ispitana, zna se da ima određene efekte kada se čuje, a to važi i za situaciju u kojoj izgovarate vaše ime.

Statistika otkriva: Žene sa ovim imenima su najpoželjnije u Srbiji

Početno slovo imena nosi najupečatljiviji zvuk i dejstvo na nas i našu prirodu. Evo šta početno slovo vašeg imena može da otkrije o vama, čak i u situacijama u kojima biste želeli da ostanete sakriveni i misteriozni.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Slovo A

Ove osobe su marljive, veliki su radnici, ali vole komfor i uživanje. Nikada neće sedeti bespomoćno i uradiće sve što treba da sebi ulepšaju život. Trde se da budu materijalno obezbeđeni, pa uglavnom imaju dobro plaćene poslove.

Slovo B

Reč je o osetljivim ljudima koji su veoma talentovani pa ih možete srestio najviše među umetnicima i naučnicima. Žele stalno da putuju, a iako su teškog karaktera njihove ljubavi su burne i fatalne.

Slovo V

Osećajni su, verni, teže ljubavi ceo život i predaju se partneru u potpunosti. Vole jako i strastveno, sve je kod njih dobro isplanirano, ali neretko im se desi da previde neke važne detalje.

Slovo G

Pedantni su i vole da im je sve u kući na svom mestu, čisto i uredno, a za oko im zapadaju i najmanji detalji. Žele da budu priznati u društvu, ali ih slava ne zanima. Sigurnost i nova saznanja su ono čemu teže.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Slova D i Đ

Ovo su veoma samostalne osobe koje vole mir i slobodu i uživaju u svom domu. Kada nešto požele brzo i lako to dobiju jer su jakog karaktera.

Slovo E

Oni koji imaju ovo slovo u imenu su veoma promišljeni i detaljni. Uvek sagledavaju probleme iz svakog ugla pa tek onda pristupaju rešavanju. Dobri su u poslovima koje rade i kontaktu sa drugim ljudima.

Slovo Ž

Ove osobe ne vole neizvesnost i iznenađenja, hoće unapred da znaju šta od koga mogu da očekuju i vrlo su praktični. Imaju uzak krug prijatelja, a novac mogu da pozajme samo onome u koga imaju puno poverenje.

Slovo Z

Karakterne su osobe, odgovorne i veoma intuitivne, dubokoume, ali nekad znaju da budu zlovoljne i zatvorene. Tu su kada nekom od njihovih prijatelja zatreba pomoć, ali za uzvrat traže zahvalnost.

Slovo I

Krasi ih empatija, dobrota i praktičnost. Kreativni su čak i u svakodnevnim poslovima, dobri su u pisanju, crtanju, imaju dara za muziku pa često postaju umetnici.

Slovo J

E, oni su večita deca! Njihova pojava je veoma upečatljiva i imaju veliko srce i osobine vođe. Sa njima vam nikad neće biti dosadno jer su veoma dinamični i sposobni.

Slovo K

Foto: Pixabay.com

Tajnovite osobe koje nikada niko do kraja neće upoznati, ali su malo i introvertni te imaju mali krug prijhatelja ne zato što teško stupaju u kontakte već zato što oni tako žele. Najlepše im je u njihovom svetu i veoma su zagonetni i sebi i drugima.

Slova L i Lj

Oni vole da ugađaju sebi i tu su pravi umetnici. Vole kvalitet i udobnost, a često bivaju neprijatni u društvu i teški za komunikaciju. Stalno brinu oko nečega, pesimistični su i retko ko može da im udovolji.

Slovo M

Osobe sa ovim prvim slovom u imenu su pravi prijatelji prirode. Odgovorni su, ali znaju da ponekad izbegavaju obaveze da bi sebi priuštili neko zadovoljstvo. Često su stidljivi, a ponekad i nemarni prema ljudima oko sebe.

Slova N i Nj

Pravi su buntovnici i ne vole autoritete ni šefove. Imaju oštar um i uvek su kritični, kako prema sebi tako i prema drugima. Predani su poslu čak i kada rade ono što ne vole.

Slovo O

Pravi perfekcionisti koj isu željni poštovanja i priznanja. Veoma su principijelni i konzervativni, a kako im je porodica uvek na prvom mestu trude se da na tom poslu ništa ne manjka.

Slovo P

Pixabay

Oni žive život punim plućima, vole putovanja i uzbuđenja. Žive za slavu i popularnost, a željni su velikih dostignuća.

Slovo R

Čak i kada ćute oni su u centru pažnje jer je ovde reč o hrabrim, odvažnim i samouverenim osobama. Imaju čvrst stav i sa njima se ne vredi raspravljati oko nečega. Ono što naume to i ostvare.

Slovo S

Najvažnije su im materijalne vrednosti i kod njih je ambicija jako izražena jer su bveoma nepokolebljivi u poslu. S druge strane u ljubavi su nesigurni i često nesrećni.

Slovo T

Osobe čije ime počinje ovim slovom su osećajne, intuitivne, kreativne i najlepše im je u njihovom svetu mašte. Obožavaju modu i egzotiku i vrlo su principijelni.

Slovo Ć

Tužni su i melanholični, a vole da poštuju pravila i savršeni su radnici. Samo kritični su i spremni da se žrtvuju za druge.

Slovo U

Pravi su avanturisti, a vole putovanja i rade na svom duhovnom razvoju i uzdizanju. Nikada neće pristati da rade posao koji ne vole.

Slovo F

Veliki su individualci, ali se nikada neće ogrešiti o druge. Umeju da čuvaju svoje interese i ne vole da duguju nekome nešto i ne zaboravljaju usluge koje su drugi učinili za njih. Ovo su odgovorne osobe sa izraženim osećajem zahvalnosti.

Slovo H

Pixabay

Vole da bud u centru pažnje i zarad toga su spremni da urade sve pa čak i ono što uključuje i razne gluposti. Znaju da se snađu u svakoj situaciji i rado prihvataju kritike drugih.

Slovo C

Ljudi ih vide kao pričalice kojima je jezik brži od pameti, ali iza toga se kriju manipulatori, piše dnevne.rs. Inače su nežni i uvek spremni da sa drugima podele svoje tajne.

Slovo Č

Prepoznaćete ih po aristokratskom, gospodskom držanju, a uz to su i dostojanstveni. Vrlo su pedantni, smireni i dobro obrazovani.

Slovo Š

Reč je o skromnim osobama sa dobrim smislom za detalje i humor. Raspoloženje im se stalno menja pa se danas mogu posvađati sa vama, ali već sutra će sve da zaborave. Umeju da budu sjajni i pouzdani prijatelji.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA