≫ 

Spiritualisti tvrde: Anđeli su svuda oko nas, a sa ovih 5 znakova nas upozoravaju na opasnost

Da li vam je ikad palo na pamet da vas u nekom trenutku neko posmatra, štiti, spasava u poslednjem trenutku?

  • 4

Neki su to već osetili, i to po više puta, a neki ni ne znaju da su imali susret sa onostranim u tim momentima kad su se osećali jako "čudno".  Bilo kako bilo, spiritualisti su čitavu jednu nauku posvetili onostranom, anđelima i njihovoj interakciji sa ljudima.

Nikad im ne okrećite leđa! 6 znakova da imate posla sa "ćaknutim" osobama

Da li vam je ikad palo na pamet, da vas u nekom trenutku neko posmatra, štiti, spasava u poslednjem trenutku… Postoje oni koji vas čuvaju i štite iako vi to ne znate.

Gde su nestali svi dobri momci? 10 mesta na kojima možeš da nađeš normalnog dečka

6 znakova da vam neko daje signale sa druge strane stvarnosti:

1. Vaša čula se izoštravaju

Realni svet osećate preko čula mirisa, dodira, ukusa, vida i sluha. Irealni će vam davati signale na takav način, ali ćete ipak razumeti (osetićete miris ili čuti zvuk koji ne može biti na tom mestu). To može biti čak i zujanje u ušima. Perifernim vidom možete da primetite figure i njihovo kretanje. Ne bojte se, već nastavite da osluškujete, budite otvoreni i posmatrajte, postavljajući pitanja.

2. Pamtite snove jer su veoma izražajni

Duhovni svet često šalje poruke kroz snove. Ako vas u životu očekuju promene, možete dobiti znak u snu. To će biti scenario ili simbolika koji sigurno neće proći nezapaženo. Ako sanjate san od kog vas podilaze žmarci ne treba da tražite objašnjenja u običnim sanovnicima. ​Kada spavate, astralni svet vam postaje dostupan i šalje vam poruke.

Foto: Pixabay.com

3. Imate neobjašnjivo znanje i bolje instinkte

Ako je odgovor na pitanje na koje niste mogli da odgovorite, iznenada postalo jasno kao dan – to je takođe znak mešanja informacionog toka spolja. Neko ko vas štitise pobrinuo da shvatite odgovor na pitanje koje vas muči. Tako ste odjednom dobili odgovor koji bam ranije nije padao na pamet.

4. Ponekad vam se naježi koža

Postoji verovanje da ako slučajno kažete nešto što odgovara stvarnosti(iako ste to tek izmislili) možete da osetite jezu, ili hladnoću duž kičme. Ovo je znak da je neko pored vas i da je spreman za interakciju sa vama.

Foto: Pixabay.com

5. Sami primećujete znakove svuda oko vas

​Da li vam se dešavalo da mislite o nečemu, i slučajno dobijete odgovor u vidu pesme sa radija ili fraze ispisane na automobilu koji prolazi pored vas? Podudarnost znakova koje vam je poslao drugi svet samo potvrđuju da ste na pravom putu. Pažljivo se odnosite prema svojim osećanjima, osluškujte svet oko vas, podesite se za interakciju i biće mu mnogo lakše da dopre do vas.

Daljinac

(Telegraf.rs / atma.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    12. mart 2018 | 11:23

    Ja sam u noci proslog bogojavljanja sanjao da sam bio na vrhu zgrade i posmatrao zvezde sa porodicom,i odjednom jedna zvezda se pretvorila u belog andjela sa krilima i odleteo je,tad sam se i probudio..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA