Pojavio se bizaran suvenir u čast kraljevskog venčanja - svakoga ko otvori kutiju očekuje iznenađenje

Kraljevsko venčanje nam je sve bliže, a oni koji bi da profitiraju na njemu su mnogobrojni

  • 1

Sada su u Britaniji osvanuli kondomi inspirisani venčanjem princa Harija i Megan Markl, a reč je o ograničenoj i posebnoj seriji kondoma poznatog proizvođača.

Presedan u britanskoj kraljevskoj porodici: Megan Markl i kraljica Elizabeta zajedno u javnosti pre venčanja (FOTO)

Kondomi se prodaju kao kraljevski suvenir u čast venčanja poznatog para. Ovi kondomi pružaju partnerima kraljevski osećaj za vođenje ljubavi sa stilom i uz obostrani užitak. Nalaze se u luksuznom pakovanju jer su upakovani u fensi kutijicu koja izgleda veoma kraljevski.

Foto: Tanjug/AP

Na kutiji se nalazi slika princa Harija i njegove izabranice na kojoj izgledaju preslatko kao i uvek, a tu je kraljevski ram i zlatna slova. Na poleđini se nalazi pomalo šaljiv tekst koji otkriva neke detalje o luksuznom izgledu kondoma i sa porukom "Lezite i mislite na Englesku".

Kada otvorite kutiju kreće pesma "Bože spasi kraljicu" i čeka vas još jedna slika kraljevskog para uz poruku ispisanu kosim slovima "Princ Šarmantni stiže". Iako su ovi kondomi došli pomalo neočekivano, lep su poklon za one koji vole kraljevsku pordicu, piše Pop Sugar.

Pixabay

Cena im je malo veća pa za jednu kutiju trebate da izdvojite 14 dolara plus poštarina. Ali ipak dobijate prijatno melodiju za uho kada otvorite kutiju i luksuzan osećaj tokom seksa, tako da – vredi!

Ovaj proizvod nije ni u jednom smislu odobren od strane kraljevske porodice, moguće je poručiti na sajt Crown Jewels.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA