≫ 

Nagrada "Moj izbor" dokaz posvećenosti (FOTO)

neXt sokovi više od dve decenije osvežavaju potrošače i na tržište donose uvek nešto novo i inspirativno jer neXt voće pokreće

  • 0

Porodica neXt sokova se iznova širi i unapređuje, konstantno u potrazi za novim ukusima koji će vas oduševljavati u budućnosti. Uvek treba ponuditi nešto novo, a inspiraciju pronaći u onome što vas okružuje.

Da je ovakav način razmišljanja ispravan potvrđeno je drugi put u tri godine. neXt sokovi osvojili su priznanje potrošača "Moj izbor". Potrošači su ti kojima se nude proizvodi i njihov sud o kvalitetu istih je prvi i poslednji. neXt sokovi više od dve decenije osvežavaju potrošače i na tržište donose uvek nešto novo i inspirativno jer neXt voće pokreće. Da se tom filozofijom vode u Coca-Cola sistemu dokazuje i to da je samo u 2017. godini predstavljen novi neXt smoothie, pametni voćni snek u dva ukusa, neXt Great start, voćni miks interesantnih ukusa, kao i tri nova neXt ukusa inspirisana Srbijom i njenim voćem: malina, kruška i crveno grožđe.

Foto: Promo

- Nagrada potrošača Srbije "Moj izbor" za omiljeni proizvod u kategoriji bezalkoholnih napitaka je najbolja potvrda posvećenosti Coca-Cola sistema. Ovo priznanje nam je najbolja potvrda naših napora i ponosni smo što je neXt među više od 700 brendova i proizvoda još jednom našao svoje mesto među najboljima. neXt sokovi su odavno postali sinonim za kvalitet i inovacije, kao jedan od najvrednijih domaćih brendova koji su svoj kredibilitet izgradili ne samo u Srbiji već i u zemljama regiona. - naglasila je je Julija Žigić, brend menadžer za Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru.

Foto: Promo

neXt sokovi poseduju regionalni proizvodni pogon koji je zasnovan na najsavremenjim standardima. Instalirana je najnaprednija tehnologija za proizvodnju sokova koja omogućava vrhunski kvalitet. neXt će nastaviti da raste iz godine u godinu kako bi potrošačima nastavio da bude svakodnevni izvor zadovoljstva, jer je održavanje poverenja najbitnije.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA